Find foredragsholder nær Svinninge med foredrag om ledelse her

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes interesse. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her på Eventzonen. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du da havnet på det perfekte sted. Eventzonen.dk er netop én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er desuden her, I aftaler forholdene omkring foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Herefter skal du bare gøre reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne interessant. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sit publikum med, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere vidende om det givne tema. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men via Eventzonen får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så folk på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Svinninge med foredrag om ledelse, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...