Lisa

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 41 dage

Lisa

Prisniveau

Kr. 1.000 - 6.000

Hjemby

Profil

Jeg sætter fokus på dybde og varm dynamik, i min fortolkning af sang. Jeg har læst forskellige musik fag i løbet af 10 år, inkl. klaver og guitar, og har optrådt i 17 år.
For mig, handler det hele om at give vinger til dine ønsker. Derfor skræddersyer jeg en akustisk musikalsk oplevelse fra bunden, efter dine valg. Din drøm er i fokus hele vejen igennem, hvor jeg sørger for indspilning af demo på forhånd, så du kan nærme dig den store dag med ro og glæde i maven.

Dybde og dynamik er afgørende for mig i musikkens formidling.
Jeg prioriterer dine ønsker til din store dag, og derfor skræddersyer oplevelsen fra bunden, efter dit valg. På denne måde, indebærer konceptet at du vælger en sang som du har på hjertet, hvorefter jeg indspiller en rå demo til dig, så du kan tage stilling til det før det bliver finpudset til optræden. Jeg spiller guitar og klaver til mine sange, men har du særlige ønsker til acapella eller backing tracks, er dette også en mulighed.

Kontakt Lisa

Kontakt Lisa via formularen her, så vil Lisa vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.