Little by Little - 60`er Fest-musik

Little by Little - 60`er Fest-musik

Prisniveau

Kr. 8.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

fra 60 minutter til 3 x 45 minutter

Profil

Populær live musik til det modne publikum med et repertoire, der indeholder mange af de største danske og udenlandske hits, fra 60’erne og fremefter.
Little by Little optræder enten med elektrisk musik til fest og dans, eller akustisk til hygge, lytte, syng-med eller vise festen.
Bandet spiller bl.a. til de populære Fredags Café Rock arrangementer i Taastrup.

Little by Little er:
Peter Dack (Sang og rytmeguitar). Peter er født og opvokset i England hvor han spillede i flere bands igennem de glade 60'ere.
Da han flyttede til Danmark i 1970 lærte han hurtigt andre musikere at kende og han kom med i diverse bands.
I 1988 blev han landskendt som ”Det Syngende Postbud” efter at have medvirket i DR’s 'Superchancen' med Susanne Bjerrehus. I de efterfølgende år turnerede han land og rige rundt og udgav en række albums. Siden da, har Peter spillet i forskellige 60’er bands, de sidste 10 år i LITTLE BY LITTLE.

Lars Green (Bas og kor). Lars har spillet bas siden teenageårene i flere dansebands og underholdt på mangen et diskotek i 70èr og 80èrne.

Erik Tarp (Sang og Leadguitar) grundlagde bandet i 1989. Bandet har med skiftende besætninger optrådt utallige steder. Erik spiller på en Gibson Les Paul gennem en Vox rørforstærker, for at lave den ”ægte” 60’er lyd.

Kontakt Little by Little - 60`er Fest-musik

Kontakt Little by Little - 60`er Fest-musik via formularen her, så vil Little by Little - 60`er Fest-musik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.