Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Live Karaoke Band

Prisniveau

Kr. 10.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

op til 3x40 min.

Profil

Enhver med eller uden sangerfaring skal have chancen for at vise hvad de kan, og måske blive ”stjerne for en aften”.
Det er ikke en traditionel karaoke maskine der kører derudaf, men det er rigtig livemusik med nerve og sjæl. Det er fantastisk og hylende morsomt!

Læs mere...

Mere om Live Karaoke Band

Alle skal nu have muligheden for at komme til at optræde med et energisk ægte liveband.

Et rutineret og velspillende band kommer og fyrer den af til hver en lejlighed og har et kæmpe repertoire med sig, så alle og enhver kan komme til mikrofonen og synge deres absolutte yndlingssang.
Man får her muligheden for at fyre den af som Robbie Williams, Britney Spears, Thomas Helmig, Kim Larsen eller hvem du nu kunne tænke dig at folde dig ud som!! Repertoiret er bredt så der sange til enhver sjæl.

Enhver med eller uden sangerfaring skal have chancen for at vise hvad de kan, og måske blive ”stjerne for en aften”. Det er ikke en traditionel karaoke maskine der kører derudaf, men det er rigtig livemusik med nerve og sjæl.
Det er fantastisk og hylende morsomt!

Der bliver med fuld tryk på, spillet op til dans , så alle med dansekløe også kan få dækket deres behov!!

Det super groovy band består af en flok benhårde musikere, og vil gøre alt for at sætte gang i festlighederne!. En spændene anderledes event med liveband.

Kontakt os for at høre vores erfaringer og hvad vi mener er den bedste måde at lave dit arrangement på.

Kontakt Live Karaoke Band

Kontakt Live Karaoke Band via formularen her, så vil Live Karaoke Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.