Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Musikduoen Nostalgi

Prisniveau

Kr. 5.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time eller 2 x 45 min.

Profil

Musikduoen Nostalgi er en akustisk og nærværende duo, der med et minderigt sangrepertoire fra den danske sangskat tager jer med tilbage til jeres egne musikminder.
Vi understøtter den sanselige, følelsesmæssige og minderige musikoplevelse med farverige og sjove rekvisitter.
Vi involverer publikum undervejs med sang, musik, bevægelse, humor og interaktion.
Vi underholder blandt andet på plejehjem, bosteder, feriecentre og til private arrangementer.

Læs mere...

Mere om Musikduoen Nostalgi

Lidt om os:
Jane Rohde Olesen er professionel skuespiller, sanger og dramapædagog. Lotte Rohde Olesen er uddannet pædagog og arbejder med musik både som underholdning og udvikling. På baggrund af vores professioner favner vi både børn, unge, voksne, ældre, og mennesker med et fysisk/psykisk handicap. Vi er altid åbne for en dialog omkring en skræddersyet underholdning, der passer lige til jer.
Udover Musikduoen Nostalgi har vi Ritas Roomservice, som også forefindes på Eventzonen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Musikduoen Nostalgi: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Virkelig dygtige

Musik duoen Nostalgi gik på scenen med fuld energi og engagement. Begge udstrålede glæde. Man kunne meget fornemme at det publikum var de bekendt med, som gjorde at de kunne holde folks opmærksomhed 1 1/2 time først, dernæst 1/2 time.
Det var et stort repertoire af velkendte sange, hvor der blev sunget med, og hvor de samtidig havde rekvisitter til de forskellige sange, som gjorde det levende og underbyggende for sangene. De havde begge et fantastisk tydeligt sprog og kropssprog, som fangede publikum hele tiden. Den ene spillede guitar, og den anden sang. De bevægede sig meget på scenen og gik hen til flere af publikum og fik dem til at synge og være en del af showet. Virkelig dygtige til dette publikum.

Anmeldt af Tina Pedersen d. 11. april 2022
5
1
5

Super underholding

Muikduoen Nostalgi underholdt til vores festival "Kultur der Dur" på Kellersvej med sange, som brugerne kunne genkende med det samme og synge med på. De var super professionelle i deres optræden og havde både brugernes og personalets fulde opmærksomhed med deres nærvær, humor, og deres farverige og sjove rekvisitter, som brugerne elskede. De formåede ydermere at have fokus på den enkelte bruger, som udtrykte glæde og begejstring. De favnede alle uanset handicap og forskellighed.
Musikduoen Nostalgi får min varmeste anbefaling.

Anmeldt af Tine, socialpædagog d. 3. april 2022

Kontakt Musikduoen Nostalgi

Kontakt Musikduoen Nostalgi via formularen her, så vil Musikduoen Nostalgi vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Demo med Musikduoen Nostalgi
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc0JwIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--8f20129e8f2658080bb80e1a90f7897cfceb7a46/Duo%20Nostalgi%20SAMMENKLIP%203.mp3