Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Love2dance

Prisniveau

Kr. 800 - 17.000

Hjemby

Områder

Varighed

5 min - 60 min

Profil

Underholdning, sjove, lette fællesdanse til Firmafest, Polterabend, Pigeaften, Børnefødselsdag, Temafest, Teambuilding eller andet.
Vi får flest bookinger i KBH og omegn, men bookes ud i hele DK. Har I ikke location, har vi også den.
1-2 Instruktører/dansere eller en gruppe.
Succesgaranti.
Show eller fællesdans efter ønske.
Kontakt os uforpligtende med jeres ide.

Læs mere...

Mere om Love2dance

Underholdning med lette, sjove fællesdanse til Firmafest, Polterabend, Pigeaftener, Firmafest, Temafest, Børnefødselsdage, Icebreaking, Teambuilding mv.
Selv om vi har base i København, leverer vi I hele Danmark. Vi har alene på sjælland over 30 forskellige instruktører tilknyttet og dækker alle dansestilarter og typer af arrangementer.
Dansere/undervisere kan både bookes ud af huset til jeres arrangement eller i kan booke tid i vores dansestudier.
Dans, Brudevals, Poledance, Zumba, Latin-mix, Pardans, Lancier, Hiphop, dans årti bestemt 30érne, 60érne, 70érne, 80ér, 90ér osv.
Rock´n´Roll, Old school hiphop, Breakdance, Disco, Ragga/Dancehall, mavedans, bollywood, linedance. Kort sagt har i festen, en ide, et tema eller andet, vi sikre på vi kan klare opgaven.
1-2 Instruktører/dansere eller en hel gruppe.
Show eller fællesdans med alle efter ønske og budget.
Det er succesgaranti på vores del af jeres fest.

Kontakt os uforpligtende med jeres ide og få den til at blive en succes.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Love2dance: 4,3 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

Fem store dansesko til Love2dance

Ifm. min søns bryllup den 1/10-22 kontaktede jeg Love2dance for at få hjælp til et festligt og flot danseindslag. Og det må man sige, det blev. Fritz formidlede de to rette personer til indslaget, som var en tro kopi af Grease. "Sandy og Danny" mødte op og gav den fuld gas - som i FULD GAS! De indtog dansegulvet i perfekte kostumer og en sminke, der sad lige i skabet. Min svigerdatters ansigt var priceless, da de gik i gang med "You're the one that I want" og fortsatte med "Greased' lightning".......... Tak for fed underholdning!
We'll be back :-D

Anmeldt af Charlotte Bragenholt d. 6. oktober 2022
5
1
5

Så super perfekt !

Jeg havde talt med Fritz i telefonen om, hvad jeg gerne ville have af dansestil og musik. Det havde han hørt! Det blev præcis, som jeg ønskede. Han kom med super god energi, og alle i selskabet var med. Den perfekte start til min fødselsdag. TAK!

Anmeldt af Maria Dyssegaard d. 4. oktober 2022

Kontakt Love2dance

Kontakt Love2dance via formularen her, så vil Love2dance vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.