Lukas Solo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Lukas Solo

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.000

Hjemby

Varighed

Fra en sang til 4 timer

Profil

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Hej med jer!

En af de vigtige beslutninger man skal træffe, når man arrangerer en fest, er at vælge den rigtige musik. Selvom det er baggrundsmusik, er det et af de elementer, der bidrager med en god stemning til festen og gør det til en fin oplevelse, som man kommer til at huske lang tid efter.

Jeg hedder Lukas og jeg har mange års erfaring med at spille til forskellige typer af arrangementer. Jeg har et bredt sologuitar-repertoire, som består af fingerspil-jazz, rolige all-around pophits og - hvis der er behov for det - klassisk musik.

Jeg spiller til reception, bryllup, dåb, konfirmation, havefest, firma-arrangement, fællessang, fødselsdagfest, sølv og guldbryllup og alle andre typer arrangementer.

Derudover:
Hvis dit arrangement starter i kirken (bryllup. dåb, konfirmation), tilbyder jeg at komme med min klassiske guitar og spille en sang efter dit valg der.
Hvis du holder en familiefest og skriver en ny tekst til en kendt sang, kan jeg også spille akkompagnement til den.

Jeg er uddannet fra konservatoriet.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Lukas Solo: 5,0 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

Just amazing

Everything went well with Lukas, easy to reach out for the organization before, amazing performance and very friendly attitude!

Anmeldt af Luca Bergamasco d. 27. maj 2024
5
1
5

Lukas solo er unik

Lukas er fantastisk. Han spillede til vores datters konfirmation og gjorde det super og skabte en dejlig stemning. Ikke sidste gang vi har haft Lukas til at spille til vores fester ☺️

Anmeldt af Gitte Pirupshvarre d. 5. maj 2024

Kontakt Lukas Solo

Kontakt Lukas Solo via formularen her, så vil Lukas Solo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.