Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Lukas Solo

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra en sang til 4 timer

Profil

***Jeg spiller alle kendte julesange til julefrokoster***
Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Læs mere...

Mere om Lukas Solo

***Jeg spiller alle kendte julesange til julefrokoster***

Hej med jer!

En af de vigtige beslutninger man skal træffe, når man arrangerer en fest, er at vælge den rigtige musik. Selvom det er baggrundsmusik, er det et af de elementer, der bidrager med en god stemning til festen og gør det til en fin oplevelse, som man kommer til at huske lang tid efter.

Jeg hedder Lukas og jeg har mange års erfaring med at spille til forskellige typer af arrangementer. Jeg har et bredt sologuitar-repertoire, som består af fingerspil-jazz, rolige all-around pophits og - hvis der er behov for det - klassisk musik.

Jeg spiller til reception, bryllup, dåb, konfirmation, havefest, firma-arrangement, fællessang, fødselsdagfest, sølv og guldbryllup og alle andre typer arrangementer.

Derudover:
Hvis dit arrangement starter i kirken (bryllup. dåb, konfirmation), tilbyder jeg at komme med min klassiske guitar og spille en sang efter dit valg der.
Hvis du holder en familiefest og skriver en ny tekst til en kendt sang, kan jeg også spille akkompagnement til den.

Jeg er uddannet fra konservatoriet.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Lukas Solo: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Spot on..!

Lukas spillede til vores datters konfirmation.. Alle gæsterne var vildt imponeret, han spiller kendte sange alle kan være med på. Og i et perfekt lydniveau, så ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner herfra. Kan klart anbefales. Og vi vil helt sikkert bruge ham igen 🥰

Anmeldt af Jesper Duus d. 5. september 2021
5
1
5

Stemningsfuld musik og artist med stort talent!

Lukas var med til at gøre vores datters konfirmation helt fantastisk. Lukas leverede stemningsfuld, fantastisk guitarspil, som alle vores gæster og vi selv nød til fulde. Han har god situationsfornemmelse og er et super musikalsk talent med indlevelse og passion. De bedste anbefalinger og 5 stjerner herfra.

Anmeldt af Rikke Ø. Christensen d. 23. august 2021

Kontakt Lukas Solo

Kontakt Lukas Solo via formularen her, så vil Lukas Solo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.