Find klassisk musik til dit arrangement her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte klas...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest interessante, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som private, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således, at folk, på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men den portal, der samler valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt inden en fest at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter klassisk musik eller du er artist, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.