Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Marcus "Skovfar"

Prisniveau

Kr. 1.750 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-60min

Profil

Oplev Skovfars vanvittige fortælleshow, en skør levendegørelse af egne børnebøger, for de 3-8 årige!
Ballondyr, sjove stemmer, inddragelse og meget mere!

Læs mere...

Mere om Marcus "Skovfar"

I 2018 udkom Marcus "Skovfar" s første børnebog "Alfred den rene bjørn".

Siden da har han udført mere end 100 fortælleshows i børnehaver, biblioteker, skoler og supermarkeder over hele landet.

Den nyeste bog er "Sigrid - slangen uden venner" der udkom i 2020, ved Byens Forlag. - den kan købes i boghandlen, og lånes på biblioteket (og som lydbog på ereolen, mofibo osv. ).

Skovfar har baseret fortælleshows på hver af sine bøger. Her vækker han historier til live med sjove stemmer, illustrationer på storskærm(medbringer selv), ballondyr, rekvisitter og meget mere.

Skovfars fortælleshows er for børn fra 3 til 8 år, og er den ideelle børneunderholdning, hvis i gerne vil skabe minder, der varer ved og underholde både børn og voksne.

Et show tager 25-45 minutter(afhængigt af showet) og Skovfar har erfaring med op til 120 børn.
Efter showet får alle børn et ballondyr med hjem, så forvent 60 minutters underholdning i alt :)

Allerede inden showet modtager i bestilte børnebøger og mal-selvtegninger(fra bogen) med posten(hvis det passer ind), så børnene kan nå at lære historien at kende inden den store dag.

Og efter showet får børnene et ballondyr (fra bogen eller valgfri, aftales inden) med hjem, så legen kan fortsætte efter Skovfars show. ( i børnehaver er ballondyrene færdiglavede hjemmefra og deles ud efter showet, så børnene ikke bliver utålmodige.)

På den måde får i mange timers underholdning ud af Skovfars fortælleshow, og hver gang i læser "Alfred den rene bjørn" eller "Sigrid - slangen uden venner" , vil i kunne opleve mindet igen og igen.

Derudover underholder Marcus Skovfar også med ballondyr, både til børnefødselsdagen, til firmaarrangementer og til andre steder hvor børnene skal underholdes.

Forvent transporttillæg på 3 kr. Pr. Km (og eventuelle broafgifter), hvis arrangementet ligger mere end 30 km fra 7130.

Videoklip

Kontakt Marcus "Skovfar"

Kontakt Marcus "Skovfar" via formularen her, så vil Marcus "Skovfar" vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Uddrag af "Sigrid - slangen uden venner"
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBblVyIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--818789cfac40d1c7c3b606bd6dc03c1ebda2235e/SSUV_MIX2105201590387127229-%5BAudioTrimmer.com%5D.mp3

Tags