Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Marcus "Skovfar"

Prisniveau

Kr. 1.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

fra 1 time

Profil

Hvad end du skal have underholdning i børnehaven, i skolen, på biblioteket, i supermarkedet, eller til den private børnefødselsdag så er børnebogsforfatter og ballonmand Marcus "Skovfar" det idéelle valg.

Han underholder med en vifte af muligheder, nok mest kendt for sine fortælleshows, sine ballonworkshops og ballondyr.

Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor.

Læs mere...

Mere om Marcus "Skovfar"

Skovfars Fortælleshow:

I 2018 udkom Marcus’ Skovfars første børnebog ”Alfred den rene bjørn”. Siden kom fortælleshowet, da forfatteren så et behov for at få litteraturen og oplevelsen med litteraturen længere ud i børnehaverne. Han krydrede sine fortællinger med aktiviteter, inddragelse og rekvisitter, vækkede dem til live med indlevelse, og gjorde dem derved til en oplevelse, der til sidst kunne krydres ballondyr, som børnene kunne få med hjem.
Siden er der lavet over 150 fortælleshows, og indtil videre er der udkommet 3 rimende billedbøger og en Mal og LæsLet-bog.

Det seneste skud på stammen er ”Hakke-Hans lægger et æg”, der udkom i november 2020 (hør den eventuelt på ereolen, storytel, mofibo, youtube, eller under ”lydfiler” for at se om det er noget for jer).

til Hakke-Hans lægger et æg har skovfar fået lavet en kæmpe bog som han fortæller ud fra (35* så stor som originaen)

Marcus skovfars børnebøger er vanvittigt sjove fortællinger om dyr som både børn og voksne kan grine af, og Skovfar. Bøgerne er skrevet på vers og indeholder alle en historie med en dybereliggende morale - det er som Skovfar siger “Børnerim med mening”.

I børnehaver, og institutioner hvor det giver mening, sendes bøgerne, samt medfølgende mal-selvtegninger ud på forhånd. På den måde kan børnene nå at lære historien at kende og farvelægge de sjove tegninger mens i læser højt.

På dagen for showet får børnene også et ballondyr med hjem. Bøgerne beholder i selvfølgelig så historien og oplevelsen kan opleves igen og igen.

Ballonworkshop - Lær at lave ballondyr med Marcus "Skovfar"

i 2021 udkommer Marcus "Skovfars" bog - Lær at lave ballondyr med Marcus "Skovfar"
og nu kan du også bestille Marcus "Skovfars" Lær at lave ballondyr-Workshop. Det er både en mulighed til den private børnefødselsdag (fra 8 år), til arrangementer i storcentre og gågader, til teambuilding for pædagogerne, til julefrokosten, eller til 1. klasses kreative emnedag.

Lær at lave ballondyr - workshoppen tilrettelægges fra gang til gang, og prisen varierer derfor. Oftest varer det en time og der bliver gennemgået og lært 1-4 ballondyr (afhængig af deltagerne). Efter Workshoppen efterlader Skovfar lidt balloner og 1 pumpe, sådan så deltagerne selv kan lege videre. Det er sjov og anderledes underholdning, hvor alle parter får en ny færdighed med hjem.

Som altid får alle deltagere rabat på Skovfars bøger, dette gælder også bogen "Lær at lave ballondyr med Marcus "Skovfar""

Ballondyr til festen :

Med næsten 10 års erfaring, tusindvis af ballondyr, ballonvejledningsvideoer og samarbejder med landets førende ballonleverandør ”Pegani”, har Marcus ”Skovfar” kendskab til mange af de nemme, de svære, de kendte, og de mindre kendte ballondyr.

Ballondyr er altid et sikkert hit, børn i mange aldre elsker dem, og du kan være sikker på at det spreder god stemning og giver børnene noget at snakke om i lang tid efter.

Marcus ”Skovfar” kan underholde til børnefødselsdagen, til byfesten eller til butiksåbningen, og ved at det er svært at sige præcis hvor lang tid man skal bruge på forhånd, derfor tager han sig betalt pr. Kvarter, efter den første halve time.

Kontakt Marcus "Skovfar"

Kontakt Marcus "Skovfar" via formularen her, så vil Marcus "Skovfar" vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.