Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Marcus "Skovfar"

Prisniveau

Kr. 380 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

fra 30 min

Profil

Hvad end du skal have underholdning i børnehaven, i skolen, på biblioteket, i supermarkedet, eller til den private børnefødselsdag så er børnebogsforfatter og ballonmand Marcus "Skovfar" det idéelle valg.

Han underholder med en vifte af muligheder, nok mest kendt for sine fortælleshows, og ballondyr.

Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor.

Læs mere...

Mere om Marcus "Skovfar"

Skovfars Fortælleshow:

I 2018 udkom Marcus’ Skovfars første børnebog ”Alfred den rene bjørn”. Siden kom fortælleshowet, da forfatteren så et behov for at få litteraturen og oplevelsen med litteraturen længere ud i børnehaverne. Han krydrede sine fortællinger med aktiviteter, inddragelse og rekvisitter, og vækkede til live med indlevelse, og gjorde dem derved til en oplevelse, der til sidst kunne krydres ballondyr, som børnene kunne få med hjem.
Siden er der lavet over 150 fortælleshows, og indtil videre er der udkommet 3 rimende billedbøger og en Mal og LæsLet-bog. Det seneste skud på stammen er ”Hakke-Hans lægger et æg”, der udkom i november 2020 (hør den eventuelt på ereolen, storytel, mofibo, youtube, eller under ”lydfiler” for at se om det er noget for jer).
Det er vanvittigt sjove fortællinger som både børn og voksne kan grine af, og Skovfar har fokuseret på, at få dem til at opfordre til mere læsning. I børnehaver, og institutioner hvor det giver mening, sendes bøgerne ud på forhånd, så børnene kan lære historierne at kende først, og mens der læses højt (før showet) kan børnene også få lov til at farvelægge figurerne fra historien på de mal-selvtegninger, der kan printes til lejligheden.
På dagen for showet får børnene også et ballondyr med hjem, og i uger og måneder, nogle steder år efter, kan børn og pædagoger, så få lov at genopleve historien igen og igen når børnebøgerne læses højt.

Hvis det ønskes kan Mal og LæsLet-bøgerne baseret på historierne også indkøbes til institutionen, og et brobygningsforløb for eksempelvis børnehavernes storbørnsgruppe kan bygges ovenpå.

Ballondyr til festen :

Med næsten 10 års erfaring, tusindvis af ballondyr, ballonvejledningsvideoer og samarbejder med landets førende ballonleverandør ”Pegani”, har Marcus ”Skovfar” kendskab til mange af de nemme, de svære, de kendte, og de mindre kendte ballondyr.
Ballondyr er altid et sikkert hit, børn i mange aldre elsker dem, og du kan være sikker på at det spreder god stemning og giver børnene noget at snakke om i lang tid efter.
Marcus ”Skovfar” kan underholde til børnefødselsdagen, til byfesten eller til butiksåbningen, og ved at det er svært at sige præcis hvor lang tid man skal bruge på forhånd, derfor tager han sig betalt pr. Kvarter, efter den første halve time er gået, for at give dig, som arrangør, mulighed for, at vurdere i situationen, om det smarteste er lige at tage et kvarter mere, og vente på et hul i køen.

Hvis det ønskes kan Skovfar i mange tilfælde også være behjælpelig med at udvikle et særligt reklameballondyr.

Forvent kørselstillæg på 3,54 kr pr km (statens køretakst) fra 7130. Udenfor Hedensted kommune, skal minimum bookes 1 time.

Fra 2021 er det også muligt at booke Marcus ”Skovfar” til en ballonworkshop – det vil sige, at du og børnene nu kan lære at lave ballondyr.
Lær ballondyr – workshoppen kan også bruges til børnefødselsdagen til børn fra 8 år og opefter, til julefrokosten, til teambuilding (især relevant blandt pædagoger i børnehaver, der samtidig lærer noget nyt og spændende, som de kan bruge til at underholde børnene).
På dagen vil Marcus ”Skovfar” have balloner, pumper og alt andet relevant udstyr med, som indgår i prisen.
Prisen på ”lær ballondyr – workshoppen” afhænger rigtig meget af antallet af deltagere, ring derfor og få et tilbud på

Videoklip

Kontakt Marcus "Skovfar"

Kontakt Marcus "Skovfar" via formularen her, så vil Marcus "Skovfar" vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Uddrag af "Sigrid - slangen uden venner"
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBblVyIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--818789cfac40d1c7c3b606bd6dc03c1ebda2235e/SSUV_MIX2105201590387127229-%5BAudioTrimmer.com%5D.mp3
  2. 00:00 Hakke-Hans lægger et æg - Uddrag
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdkZXIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--77e87fb66a7f5c82329ad324a60bb3b4345f44d0/Hakke-Hans%20l%C3%A6gger%20et%20%C3%A6g%20-%20uddrag.mp3

Tags