Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Martin Bille

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Profil

Udtryksfuld solomusiker og sangskriver med et bredt repertoire og fokus på den nærværende optræden ved lejligheder som skal gøres ekstra mindeværdige. Spiller til konfirmationer, vielser, bisættelser/begravelser, fødselsdage og fester. Læs mere om mig og se udtalelser i min udvidede beskrivelse.

Læs mere...

Mere om Martin Bille

Hvis du ønsker et indslag med en musiker som kan skabe en stærk og intim oplevelse for sit publikum, så er du kommet til den rette profil. Jeg leverer og fortolker musik af danske og udenlandske kunstnere akkompagneret på guitar og klaver, og jeg tager altid udgangspunkt i lige nøjagtig dit sangvalg.

Jeg har stor live-erfaring som sanger i alt fra vokalensembler og blæserorkestre til rockbands, og har blandt andet sunget med Lukas Graham, Mads Langer, Tv2, Rasmus Walter, Tina Dickow, Annika Aakjær, Jimmy Jørgensen, Jakob Dinesen i forbindelse med store festivalskoncerter på Smukfest og Northside og TV-produktioner i DR-regi, men jeg holder fortsat allermest af den helt simple solo-optræden, hvor jeg kan få lov til at smelte sammen med mit instrument. Særligt kirkerummet, som jeg kender godt i forbindelse med mit job som kirkekorsanger og mine solojobs ved vielser og bisættelser, kan danne rammen om et rørende øjeblik og nærmest få tiden til at stå stille.

Herudover er jeg kandidatstuderende på Musikvidenskab, skriver mine egne sange på hhv. guitar, klaver og loopstation og synger i det internationalt anerkendte og prisvindende kor Vocal Line, der august 2019 vandt som Danmarks repræsentant ved Eurovision Choir.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :)

"Jeg kan kun give Martin min varmeste anbefaling. Jeg bestilte ham til at synge til en bisættelse og det var en meget smuk oplevelse. Martin var rar og imødekommende lige fra jeg kontaktede ham, og til selve bisættelsen optrådte han yderst professionelt. Han synger fantastisk og skabte en så fin afslutning for os. Der var ikke en finger at sætte på hans arbejde."
- Anna, Aarhus

"Når man er kæmpe Liverpool fan, er der kun en ganske specielt sang som man drømmer om at høre på den store dag. Dette er selvfølgelig 'You will never walk alone', som Martin sang i kirken på vores bryllupsdag. Et øjeblik, som var helt specielt og som Martin tolkede på bedste vis og frembragte den helt rigtige stadion følelse, hvor alle gæsterne sang med og smilene var store. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til de af jer, som måtte overveje om I skal vælge Martin. Han leverede en fantastisk udgave af sangen og i dagene op til ringede han og tjekkede op på tingene og gjorde, at vi som brudepar kunne slappe helt af og bare nyde øjeblikket".
Pia Heinsvig, Aarhus

Portrætbilleder Af Anne-Dorthe Søgaard
"Verden i Farver" og "I Remember" filmet af Anne-Dorthe Søgaard
"I don't know" filmet og produceret af Kevin Pedersen and Troels Haahr Graugaard.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Martin Bille: 5,0 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

Helt perfekt til udendørs vielse 🥰

Martin kom og spillede guitar og sang til tre sange under vores vielse, som han ikke kendte i forvejen men kunne lære med kort varsel, og han spillede dem alle så flot ☀️ Vi var superglade for at han kunne komme og spille til vores vielse som foregik i det fri ved stranden 🥰

Anmeldt af Maibritt A. d. 5. juni 2022
5
1
5

Autentisk og professionel

Vi bookede Martin til vores arrangement i Røde Kors.
Han leverede en autentisk og indlevende optræden.
Man kunne mærke publikums begejstring, da Martin fyrede den af på guitar og sang så man kunne mærke det helt ind i sjælen.
Vi kan klart anbefale Martin.

Anmeldt af Simone Larsen d. 16. maj 2022

Kontakt Martin Bille

Kontakt Martin Bille via formularen her, så vil Martin Bille vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.