Martin Bille

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Martin Bille

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Varighed

15 min. - 1,5 timer

Profil

Martin Bille er en udtryksfuld solomusiker og sangskriver med et bredt repertoire og fokus på den nærværende optræden ved lejligheder som skal gøres ekstra mindeværdige. Han spiller til konfirmationer, vielser, bisættelser/begravelser, fødselsdage og fester. Læs mere om ham og se udtalelser på hans profil og i den udvidede beskrivelse.

Hvis du ønsker et indslag med en musiker som kan skabe en stærk og intim oplevelse for sit publikum, så er du kommet til det rette sted. Martin Bille leverer og fortolker musik af danske og udenlandske kunstnere akkompagneret på guitar og klaver, og han tager altid udgangspunkt i lige nøjagtig dit sangvalg.

Han har stor live-erfaring som sanger i alt fra vokalensembler og blæserorkestre til rockbands, og har blandt andet sunget kor på Lukas Graham, Mads Langer, Tv2, Rasmus Walter, Tina Dickow, Annika Aakjær, Jimmy Jørgensen og Jakob Dinesen i forbindelse med store festivalskoncerter på Smukfest og Northside og TV-produktioner i DR-regi. Men selv om han har medvirket i mange store koncerter, så holder han fortsat allermest af den helt simple solo-optræden. Han ser det som en mulighed for for alvor at smelte sammen med sit instrument. Særligt kirkerummet, som han kender godt i forbindelse med sit job som kirkekorsanger og hans mange solojobs ved vielser og bisættelser, kan danne rammen om et rørende øjeblik og nærmest få tiden til at stå stille.

Desuden skriver han originale sange på hhv. guitar, klaver og loopstation og synger i det internationalt anerkendte og prisvindende kor Vocal Line.

Anbefalinger:

"Jeg kan kun give Martin min varmeste anbefaling. Jeg bestilte ham til at synge til en bisættelse og det var en meget smuk oplevelse. Martin var rar og imødekommende lige fra jeg kontaktede ham, og til selve bisættelsen optrådte han yderst professionelt. Han synger fantastisk og skabte en så fin afslutning for os. Der var ikke en finger at sætte på hans arbejde."
- Anna, Aarhus

"Når man er kæmpe Liverpool fan, er der kun en ganske specielt sang som man drømmer om at høre på den store dag. Dette er selvfølgelig 'You will never walk alone', som Martin sang i kirken på vores bryllupsdag. Et øjeblik, som var helt specielt og som Martin tolkede på bedste vis og frembragte den helt rigtige stadion følelse, hvor alle gæsterne sang med og smilene var store. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til de af jer, som måtte overveje om I skal vælge Martin. Han leverede en fantastisk udgave af sangen og i dagene op til ringede han og tjekkede op på tingene og gjorde, at vi som brudepar kunne slappe helt af og bare nyde øjeblikket".
Pia Heinsvig, Aarhus

Portrætbilleder Af Anne-Dorthe Søgaard
"Verden i Farver" og "I Remember" filmet af Anne-Dorthe Søgaard
"I don't know" filmet og produceret af Kevin Pedersen and Troels Haahr Graugaard.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Martin Bille: 5,0 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt sang!

Martin sang “Perfect” af ED Sheeran til mit bryllup! Martin levede til fulde op til det, jeg havde ønsket, da jeg bookede ham til en sang. Han sang og spillede guitar på fantastisk vis og fornemmede rigtig fint, hvordan det hele skulle strikkes sammen med min tale til min kone. Martin fik rosende ord fra gæsterne, og han var med til at gøre vores fest uforglemmelig.
Kæmpe anbefaling fra mig!

Anmeldt af Torben Ahle d. 11. juni 2024
5
1
5

En uforglemmelig oplevelse

Martin var med til at gøre en allerede uforglemmelig dag endnu bedre, med en nær og fin performance!

Anmeldt af Jacob Flemming Rasmussen d. 14. januar 2024

Kontakt Martin Bille

Kontakt Martin Bille via formularen her, så vil Martin Bille vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.