Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Martin Lau

Prisniveau

Kr. 2.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Profil

Uddannet guitarist fra Syddansk Musikkonservatorium med masser af erfaring. Det jeg kan tilbyde, er hyggelig musik som kan sætte den perfekte ramme fester og arrangementer af alle typer.

Læs mere...

Mere om Martin Lau

Mit repertoire består af kendte sange fra både Danmark og udlandet og har lige dele langsomme som hurtige numre, for bedst muligt at kunne tilpasse sig til arrangementet. Alt musikken bliver fremført udelukkende på guitar, hvilket gør lydniveauet meget fleksibelt, og altid sikre, at der er mulighed for gode samtaler.

Takket være mit netværk igennem konservatoriet, vil det også kunne lade sig gøre, at lave løsninger, hvor jeg kommer og spiller og evt tager en sangerinde med til at lave et indslag til festen hvis det ønskes. Jeg spiller også med i forskellige bands, så det vil også være muligt at lave løsninger med musik under maden og et band til dans senere på aftenen.

Så hvis I står og mangler musik til jeres fest, så send endelig en besked og få et uforpligtende tilbud:)

Billederne i farve er taget af Ida Dragvik

Videoklip

Anmeldelser ( | af Martin Lau: 4,9 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Skabte en fantastisk stemning

Martin var hyret ind til at spille under spisningen til en havefest. Det var så fantastisk. Mange tak, Martin. Håber jeg får mulighed for at booke dig igen.

Anmeldt af Bo Linneberg d. 20. juni 2022
5
1
5

Fangede stemning helt perfekt

Martin leverede 3 timers stemningsmusik til receptionen til vores Bryllup. Han var med til at skabe en let og afslappet atmosfære.

Anmeldt af Rasmus d. 19. juni 2022

Kontakt Martin Lau

Kontakt Martin Lau via formularen her, så vil Martin Lau vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.