Martin Lau

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Martin Lau

Prisniveau

Kr. 2.000 - 7.000

Hjemby

Profil

Uddannet guitarist fra Syddansk Musikkonservatorium med masser af erfaring. Det jeg kan tilbyde, er hyggelig musik som kan sætte den perfekte ramme fester og arrangementer af alle typer.

Mit repertoire består af kendte sange fra både Danmark og udlandet og har lige dele langsomme som hurtige numre, for bedst muligt at kunne tilpasse sig til arrangementet. Alt musikken bliver fremført udelukkende på guitar, hvilket gør lydniveauet meget fleksibelt, og altid sikre, at der er mulighed for gode samtaler.

Takket være mit netværk igennem konservatoriet, vil det også kunne lade sig gøre, at lave løsninger, hvor jeg kommer og spiller og evt tager en sangerinde med til at lave et indslag til festen hvis det ønskes. Jeg spiller også med i forskellige bands, så det vil også være muligt at lave løsninger med musik under maden og et band til dans senere på aftenen.

Så hvis I står og mangler musik til jeres fest, så send endelig en besked og få et uforpligtende tilbud:)

Billederne i farve er taget af Ida Dragvik

Videoklip


Anmeldelser ( | af Martin Lau: 4,9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Rigtig god

Martin formåede at sætte stemning og det var helt perfekt.

Anmeldt af Jacob d. 5. december 2022
5
1
5

Behagelig dinnermusik

Martin var punktlig og høflig og gav en god service.
Musikken fil stor ros pga. Martins talent og evne til at spille, så det gav mulighed for snak ved bordene og samtidig tilpas højt til at nyde musikken.

Anmeldt af Thomas d. 2. oktober 2022

Kontakt Martin Lau

Kontakt Martin Lau via formularen her, så vil Martin Lau vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.