Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Martin Lau

Prisniveau

Kr. 2.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Profil

Uddannet guitarist fra Syddansk Musikkonservatorium med masser af erfaring. Det jeg kan tilbyde, er hyggelig musik som kan sætte den perfekte ramme fester og arrangementer af alle typer.

Læs mere...

Mere om Martin Lau

Mit repertoire består af kendte sange fra både Danmark og udlandet og har lige dele langsomme som hurtige numre, for bedst muligt at kunne tilpasse sig til arrangementet. Alt musikken bliver fremført udelukkende på guitar, hvilket gør lydniveauet meget fleksibelt, og altid sikre, at der er mulighed for gode samtaler.

Takket være mit netværk igennem konservatoriet, vil det også kunne lade sig gøre, at lave løsninger, hvor jeg kommer og spiller og evt tager en sangerinde med til at lave et indslag til festen hvis det ønskes. Jeg spiller også med i forskellige bands, så det vil også være muligt at lave løsninger med musik under maden og et band til dans senere på aftenen.

Så hvis I står og mangler musik til jeres fest, så send endelig en besked og få et uforpligtende tilbud:)

Billederne er taget af Peter Langwithz Smith

Videoklip

Anmeldelser ( | af Martin Lau: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Genial stemningsskaber

Martin sørgede for vores store dag (bryllup) fik den hel rette stemning - fra vielse til forretten.

Martin var fleksibel da han spillede ude i naturen samt de første par timer af festen og musikken passede hele tiden til den stemning der var.

Anmeldt af Jarl Sloth d. 5. juni 2019
5
1
5

Meget vellykket stuekoncert

Vi bookede Martin Lau til en stuekoncert. Det var en rigtig god oplevelse. Meget professionel, stemningsfuld og velspillet koncert. Det er bestemt noget vi vil gøre igen.....

Anmeldt af Lone Blæsild d. 22. marts 2019

Kontakt Martin Lau

Kontakt Martin Lau via formularen her, så vil Martin Lau vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.