Find mavedanser i Sønderjylland her

Ensemble Fahrida

Ensemble Fahrida består af Fahrida og 4 danseglade piger. De optræder med en bred vifte af klassiske orientalske danse og populær arabisk folklore.

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Fahrida

Mavedans med Fahrida Oriental Dance er seriøs livsbekræftende orientalsk dans på højt niveau.
Mavedans kan være det krydderi der pifter ethvert fe...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Idéen bag bookingportalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, på jagt efter fuldendt musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en event at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger underholdning til din næste event eller du er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...