Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

MC Lillebror (Freestyle Rap)

Prisniveau

Kr. 2.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-60 minutter

Profil

Vinder af "The Golden Buzzer" i Danmark har Talent.
Tidligere MC's Fight Night finalist.
Har "Freestyle Comedy Rap" på Comedy Zoo.
Har rappet mod Nikolaj Stokholm i TV2 ZULUS "Stokholmholmsyndromet".

Skal din fest være noget helt specielt?
Få skræddersyet en performance på rim og remser med udgangspunkt i ord som gæsterne giver, og se dem blive "blown away" som dommerne ved Danmark har Talent i klippet herunder.

Læs mere...

Mere om MC Lillebror (Freestyle Rap)

De seneste år har jeg optrådt til nærmest alle tænkelige typer arrangementer. Steder hvor jeg aldrig havde troet at jeg skulle underholde. Blandt andet på Christiansborg, til kendte komikeres private fester, samt live på tv blot for at nævne et par stykker.

Freestyle Rap er et fantastisk alternativ til klassisk comedy eller tryldekunst, hvis man ønsker noget der stadig er sjovt, men mere personligt, nærverende og sprogligt imponerende.
Er du i tvivl om freestyle rap passer til dit arrangement, skal du ikke være bange for at skrive til mig. Vi tager en sludder så du får en bedre idé om hvad du kan forvente, derefter kan du vurdere om det er noget for dig - ingen pres :)
Da alt er improviseret bliver showet unikt hver gang, dette betyder også at man ikke kan bestille præcis det samme show 2 gange.

Udover at være freestyle rapper bruger jeg mine evner og erfaringer inden for branchen på andre områder også.
Blandt andet har jeg de seneste år arbejdet som afvikler, konferencier, eventplanlægger og festsangskriver.

Obs:
Priser afhænger af arrangementet størrelse, om vi skal komme 1, 2 eller 3 mand (2 rappere og en DJ) samt hvor meget udstyr der skal medbringes.

Videoklip

Kontakt MC Lillebror (Freestyle Rap)

Kontakt MC Lillebror (Freestyle Rap) via formularen her, så vil MC Lillebror (Freestyle Rap) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.