Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Michael Erbs

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

3-4 x 45 min.

Profil

En oplevelse ud over det sædvanlige er hvad du får når Michael Erbs indtræder scenen. Han leverer live musik der kan skræddersyes til netop dit arrangement, hvad enten det er til den lokale bar, firmafesten, messestanden, konfirmationen, en overraskelse i kirken til brylluppet, eller noget helt andet. Med en god portion erfaring i rygsækken som sanger og guitarist, kan han levere musikindslaget til dit næste arrangement.

Læs mere...

Mere om Michael Erbs

Med over 10 års erfaring som musiker, får du en solo musiker der med sin sprøde sangstemme, og guitaren i favnen forstår at tryllebinde publikum. Han leverer live musik med stor overbevisning, og forstår vigtigheden i at kunne tilpasse sig hvert arrangement, uanset om det handler om at komme udover scenekanten og feste med publikum, eller det handler om at levere en god musikalsk oplevelse som eksempelvis et indslag til brylluppet i kirken. Michael Erbs spiller både som solist og band, og har gennem de sidste 5 år, skabt sig stor erfaring som solo musiker når scenen skal indtages til arrangementer som messer, konfirmationer, og firmareceptioner.

Han har et repertoire på over 250 numre, så der skulle være lidt for enhver smag, men har du et helt særligt ønske til musikken, er der bestemt også plads til det.

Kontakt ham for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker til musikken, når du skal holde dit næste arrangement.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Michael Erbs: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Smukt.

Fordi han havde en helt fantastisk stemme, og gjorde vores arrangement til en smuk bisættelse. De fleste af de deltagende gav også udtryk for, at det var et meget smukt indslag, og en fantastisk stemme.

Anmeldt af Evelyn Thygesen d. 19. oktober 2019
5
1
5

Musiker Michael Erbs

Han var bare kanon god og især min onkel. Da han også kunne synge elvis, og han kunne alle sange som nu kom ind i forbindelse med min datters konfirmation. Ville helt klart bruge ham igen eller anbefale til andre.👍😀

Anmeldt af Annlil Jørgensen d. 11. maj 2018

Kontakt Michael Erbs

Kontakt Michael Erbs via formularen her, så vil Michael Erbs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.