Michael Erbs

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Michael Erbs

Prisniveau

Kr. 2.500 - 9.500

Hjemby

Varighed

Fra en enkelt sang og op til et komplet helaftens arrangement.

Profil

En oplevelse ud over det sædvanlige er hvad du får når Michael Erbs indtræder scenen. Han leverer live musik der kan skræddersyes til netop dit arrangement, hvad enten det er til den lokale bar, firmafesten, messestanden, konfirmationen, en overraskelse i kirken til brylluppet, eller noget helt andet. Med en god portion erfaring i rygsækken som sanger og guitarist, kan han levere musikindslaget til dit næste arrangement.

Med over 10 års erfaring som musiker, får du en solo musiker der med sin sprøde sangstemme, og guitaren i favnen forstår at tryllebinde publikum. Han leverer live musik med stor overbevisning, og forstår vigtigheden i at kunne tilpasse sig hvert arrangement, uanset om det handler om at komme udover scenekanten og feste med publikum, eller det handler om at levere en god musikalsk oplevelse som eksempelvis et indslag til brylluppet i kirken. Michael Erbs spiller både som solist og band, og har gennem de sidste 5 år, skabt sig stor erfaring som solo musiker når scenen skal indtages til arrangementer som messer, konfirmationer, og firmareceptioner.

Han har et repertoire på over 250 numre, så der skulle være lidt for enhver smag, men har du et helt særligt ønske til musikken, er der bestemt også plads til det.

Kontakt ham for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker til musikken, når du skal holde dit næste arrangement.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Michael Erbs: 5,0 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Meget fin optræden og fin sang og musik.

Anmeldt af Ib Erbs d. 14. januar 2024
5
1
5

Super godt!!

Michael er super dygtig, yderst fleksibel og imødekommende! Han fik tilpasset repertoiret lige til vores fest!
Tusind tak for en god aften!

Anmeldt af Kristoffer Wolsing d. 4. november 2023

Kontakt Michael Erbs

Kontakt Michael Erbs via formularen her, så vil Michael Erbs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.