Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Michael Erbs

Prisniveau

Kr. 2.200 - 7.900

Hjemby

Områder

Varighed

Fra en enkelt sang og op til et komplet helaftens arrangement.

Profil

En oplevelse ud over det sædvanlige er hvad du får når Michael Erbs indtræder scenen. Han leverer live musik der kan skræddersyes til netop dit arrangement, hvad enten det er til den lokale bar, firmafesten, messestanden, konfirmationen, en overraskelse i kirken til brylluppet, eller noget helt andet. Med en god portion erfaring i rygsækken som sanger og guitarist, kan han levere musikindslaget til dit næste arrangement.

Læs mere...

Mere om Michael Erbs

Med over 10 års erfaring som musiker, får du en solo musiker der med sin sprøde sangstemme, og guitaren i favnen forstår at tryllebinde publikum. Han leverer live musik med stor overbevisning, og forstår vigtigheden i at kunne tilpasse sig hvert arrangement, uanset om det handler om at komme udover scenekanten og feste med publikum, eller det handler om at levere en god musikalsk oplevelse som eksempelvis et indslag til brylluppet i kirken. Michael Erbs spiller både som solist og band, og har gennem de sidste 5 år, skabt sig stor erfaring som solo musiker når scenen skal indtages til arrangementer som messer, konfirmationer, og firmareceptioner.

Han har et repertoire på over 250 numre, så der skulle være lidt for enhver smag, men har du et helt særligt ønske til musikken, er der bestemt også plads til det.

Kontakt ham for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker til musikken, når du skal holde dit næste arrangement.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Michael Erbs: 5,0 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

En super oplevelse - 5 stjerner herfra

Vi bookede Michael Erbs til en intimkoncert - og det har vi ikke fortrudt, hold da op hvor var det en god oplevelse. Vi behøvede ikke at ønske numre - han kunne åbenbart se, hvad vi gerne ville høre. Vi giver ham en meget stor anbefaling herfra - hvis andre ønsker at booke en intimkoncert.

Anmeldt af Jette Mose d. 6. november 2021
5
1
5

Smukt.

Fordi han havde en helt fantastisk stemme, og gjorde vores arrangement til en smuk bisættelse. De fleste af de deltagende gav også udtryk for, at det var et meget smukt indslag, og en fantastisk stemme.

Anmeldt af Evelyn Thygesen d. 19. oktober 2019

Kontakt Michael Erbs

Kontakt Michael Erbs via formularen her, så vil Michael Erbs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.