Miguel el Zorro

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Miguel el Zorro

Prisniveau

Kr. 2.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-45 min.

Profil

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår at fængsle børn helt ned til 3-4 år og helt op til teenageårene"
- Peter Christensen Teilmann, direktør for Teatermuseet i Hofteatret​​

Miguel er kendt fra blandt andet Go'morgen Danmark (TV2), “Scenen er din” (TV2), “Charlie Varieté” (TV2 Charlie), “Sådan Cirkus” (TV2) samt “Børnebussen” (TV2).

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Miguel el Zorro

Mere end 20 års erfaring viser, at det ikke kun er trylleshowet, der efterfølgende vil få rosende ord, men lige så meget arrangøren for det gode arrangement.

Trylleshowet med Miguel el Zorro som Den Spanske Guvernør er et utroligt morsomt og unikt show med bl.a. musik og ild til at fremhæve magien og mystikken. Børnene lader sig hurtigt rive med og lever sig helt ind i Miguels verden af trylleri og magi. Nogle af børnene vil komme op på scenen og assistere Miguel.
​Der er også mulighed for at vælge et trylleshow med levende duer og hvide kaniner. Efter showet kan børnene komme op og prøve at holde en due eller ae kaninerne.

Det er ikke underligt at Miguel er populær blandt børnene. Han har nemlig et specielt talent og stor erfaring med at underholde børn. Bl.a. har han været med i "Børnebussen" (20 afsnit) på TV2, som den skøre buschauffør, som tryllede og lavede sjov med børnene.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Miguel el Zorro: 5,0 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

Super god og fanstistisk oplevelse for børnene!

5 ud af 5 stjerner.

Anmeldt af René d. 26. marts 2023
5
1
5

Børn og voksne, læs her😊

Min mands 70 års fødselsdag. Vi var 9 voksne og 3 børn. Miguel el Zorro lavede et rigtigt godt, sjovt og fint show hvor både børn og voksne blev inddraget. Vi blev enormt godt underholdt. Miguel el Zorro er en dygtig tryllekunstner. Nogle af de voksne troede, at det kunne de godt regne ud, men det kunne de alligevel ikke måtte de indrømme bagefter 😉. Det blev en oplevelse vores børnebørn og os voksne altid vil se tilbage på med smil på vores læber. Mange tak til Miguel el Zorro:)

Anmeldt af Marianne Toldsted d. 12. marts 2023

Kontakt Miguel el Zorro

Kontakt Miguel el Zorro via formularen her, så vil Miguel el Zorro vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.