Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Miguel el Zorro

Prisniveau

Kr. 2.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-45 min.

Profil

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår at fængsle børn helt ned til 3-4 år og helt op til teenageårene"
- Peter Christensen Teilmann, direktør for Teatermuseet i Hofteatret​​

Miguel er kendt fra blandt andet Go'morgen Danmark (TV2), “Scenen er din” (TV2), “Charlie Varieté” (TV2 Charlie), “Sådan Cirkus” (TV2) samt “Børnebussen” (TV2).

Læs mere...

Mere om Miguel el Zorro

Mere end 20 års erfaring viser, at det ikke kun er trylleshowet, der efterfølgende vil få rosende ord, men lige så meget arrangøren for det gode arrangement.

Trylleshowet med Miguel el Zorro som Den Spanske Guvernør er et utroligt morsomt og unikt show med bl.a. musik og ild til at fremhæve magien og mystikken. Børnene lader sig hurtigt rive med og lever sig helt ind i Miguels verden af trylleri og magi. Nogle af børnene vil komme op på scenen og assistere Miguel.
​Der er også mulighed for at vælge et trylleshow med levende duer og hvide kaniner. Efter showet kan børnene komme op og prøve at holde en due eller ae kaninerne.

Det er ikke underligt at Miguel er populær blandt børnene. Han har nemlig et specielt talent og stor erfaring med at underholde børn. Bl.a. har han været med i "Børnebussen" (20 afsnit) på TV2, som den skøre buschauffør, som tryllede og lavede sjov med børnene.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Miguel el Zorro: 4,9 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser )

5
1
5

Underholdende og fangende

Børnene (omkring 6 år) sad på gulvet foran Miguel el Zorro. Efter et stykke tid var de alle sammen flyttet 1,5m tættere på “scenen”.

Anmeldt af Nikolaj 6 år d. 22. maj 2022
5
1
5

Perfekt underholdning til børnefødselsdag

Vi hyrede Miguel til en 8 års børnefødselsdag. Helt perfekt gennemført trylleshow og samtidig super håndtering af 12 energiske drenge, der var tryllebundet under showet. Varmeste anbefalinger til at bruge Miguel ved lignende arrangementer.

Anmeldt af Michael Sinnet d. 24. september 2020

Kontakt Miguel el Zorro

Kontakt Miguel el Zorro via formularen her, så vil Miguel el Zorro vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.