Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

ELVIS IN CONCERT SHOW 2021

Prisniveau

Kr. 16.500 - 26.000

Hjemby

Områder

Varighed

35 - 60 min. Elvis Show

Profil

NYHED! "Elvis In Concert 77". Med Europas bedste Elvis imitator, Mike Colin Andersen har fået overrakt en ny pris af Caribiens ambassadør, "The greatest Elvis impersonator in the Caribbean" Mike er kendt fra TV, ugeblade og aviser og kan nu også opleves i det nye Underholdnigs program "All Together Now" som TV - talent dommer. Du og dine gæster vil blive revet med lige fra start til slut. Elvis showet er en helt sikker vinder til både store og små fester.

Læs mere...

Mere om ELVIS IN CONCERT SHOW 2021

Multikunstneren Mike Colin Andersen er blevet kendt i hele Danmark og udlandet fra TV, ugeblade, aviser og har vundet utallige TV konkurrencer bl.a. i TV2 "Scenen er din", TV3 Stjerneskud, Mike har vundet DM i "Rock`N`Roll" og DR1 "Det Nye Talk Show". Giv dig selv og dine gæster en uforglemmelig og stor festlig oplevelse!

Elvis showet er i international topklasse! Er du Elvis fan eller vil give dine gæster en kvalitets underholdning? Så er det Mike Colin Andersen vi anbefaler du skal booke! Du og dine gæster vil more sig kongeligt og du er sikker på at alle vil få årets super oplevelse. Showet kan bestilles som one man show eller med 10 mands professionelt orkester med en fantastisk hornsektion. Oplev Elvis showet som udenlandske præsidenter, ambassadører, amerikanske skuespillere, TV Stationer og kongelige har oplevet og som var vildt begejstret for. Elvis Presleys originale korsanger & band medlem Shaun Nielsen har udtalt offentligt: "Mike has one of the finest voices since Elvis passed away. He is the closest to Elvis that I have ever worked with and Europes finest!". Uanset om det er privatfest, firmafest eller offentlige arrangementer, er Elvis showet altid en rigtig god ide til alle festlige lejlighedder.

DANCE THE NIGHT AWAY!
Mike Colin Andersen kan også spille op til dans med live sang, i hele 2 - 3 timer med et overflødighedshorn af super danse hits, sunget live. Showet hedder "Dance The Night Away". Hit numre med Jerry Lee Lewis, Fats Domino, James Brown, Barry White, Bony M. The Temptations, The Platters, Joe Cocker, Shaking Stevens, The Blues Brothers, Ray Charles, Ub40. Bob Marley, Elton John, samt de nyeste hits med Tom Jones og Duffy. Danseskoene skal nok blive slidt helt ned den aften.

Videoklip

Anmeldelser ( | af ELVIS IN CONCERT SHOW 2021: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Kongen lever!

Kære Mike Andersen tak for en fantastisk oplevelse! Vi alle her i firmaet syntes det var et kanon Elvis show du fyrede af, vi taler om det endnu! de fleste af vores kollegaer vidste slet ikke du skulle komme. Sikke en intro og sikke et show jeg vil anbefale de til Novo Nordisk de skal også have den oplevelse. Vi vender tilbage. Vi har talt om også at prøve dit Dean Martin show som vi har hørt så meget godt om. Vh. Celinah

Anmeldt af Celinah L. d. 16. maj 2012
5
1
5

FEDESTE SHOW NOGENSINDE!!!

Jeg har set rigtig mange Elvis imitatorer og vil nu skrive under på Mike er VIRKELIG den bedste Elvis imitator i hele Danmark! Alle var oppe og stå på stolende og rokke med på de fede numre, min mor som ALDRIG danser gik helt amok! Mike har charmen, humoren, bevægelserne og det aller vigtigste den fantastiske Elvis stemme. Alt var tjekket, vi anbefaler det varmt til jer som vil være sikker på en super fed fest, Mike var alle pengene værd!

Anmeldt af Tim Christiansen d. 26. marts 2012

Kontakt ELVIS IN CONCERT SHOW 2021

Kontakt ELVIS IN CONCERT SHOW 2021 via formularen her, så vil ELVIS IN CONCERT SHOW 2021 vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 DEMO MEDLEY 2012
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBanNCIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--7a5bab7796060e9320e19efca531b640ad2a6ab4/ELVIS_IMITATOR_2012_Mike_Andersen_3.mp3