Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 18 dage

Mobildiskotek NINE-STAR

Prisniveau

Kr. 3.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Profil

18 års erfaring, spiller til alt, lige fra børnefester til 100års fødselsdage, flest fester vi laver er brylluper 😀😀

Læs mere...

Mere om Mobildiskotek NINE-STAR

Vi har altid lagt vægt på god underholdning, og tilfredshed, og som belønning har vi endnu ikke fået dårlig omtale på nogen måde.

NINE-STAR GRUPPEN er et seriøst underholdingsfirma, der sætter kvaliteten, og proffessionel optræden i højsæde. Diskoteket så dagslys i 2003, og har siden da udviklet sig til meget mere end bare et mobildiskotek. Nine-star spiller ca. 80-190 jobs om året, og derudover ca. 25-50 lyd og lys arrangementer og udlejninger. Diskoteket råder over udstyr, der kan tilpasses et hvert arrangement, hvad enten det er en hyggelig privatfest med 25 gæster, eller det er et brag af en fest i en hal, vil det tekniske grej altid være i top. Ligeledes vil musikken altid være tilpasset kundens ønsker. Diskotekets DJ's råder tilsammen over mere end 20.000 forskellige musiktitler på mere end 15.000 CD'er, LP'er og et uanet antal på PC.
Alle DJ's i Ninestar har mindst 5-10 års erfaring, og har alle været langt omkring i den danske musik verden. Desuden har vi DJ med over 12-20 års erfaring indenfor Freelance.

Vi spiller til:

Alle slags fester (for alle aldersgrupper)

Fester med blandet publikum
Halfester
Byfester
Fødselsdage fra 1 år til 100 år og mere til
Skolefester
Firmafester
Børnefester
Ungdomsfester
Elevfester
Modeshow
Bryllup
Temafester

Og mange mange flere ZZZzzzzzz

SÅ DER ER RIG MULIGHED FOR EN UFORGLEMMELIG FEST FRA DEN MINDSTE STUE TIL DEN STØRSTE HAL.

Kontakt Mobildiskotek NINE-STAR

Kontakt Mobildiskotek NINE-STAR via formularen her, så vil Mobildiskotek NINE-STAR vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.