Molly Malones

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Molly Malones

Prisniveau

Kr. 8.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2X45 minutter

Profil

Molly Malones består af Jimmy Schou Wistisen, Stig Nørregård og Søren Kristian Vad, alle tre bosiddende i det jyske sø-højland. Trioen spiller Irsk Folk blandet op med egne kompositioner. Trioens egne sange følger langt hen af vejen den irske sangskriver-tradition.
Molly Malones
Hovedvægten i vores musik hører hjemme i den irske folk-genre. I vil høre klassikere som Loch Lomond, The Wild Rover og Whisky In The Jar.
Vi spiller også nogle af vore egne sange i samme genre. Vi lægger stor vægt på vokale arrangementer og synger ofte trestemmigt. Ligeledes lægger vi vægt på at publikum synger med på sangene.

Stig Nørregård. Professionel musiker og visesanger. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1988. Stig har de sidste 20 år optrådt som visefortolker med programmerne: I Osvald Helmuths vise-univers, Revyens mestre og Stig på revyen. Stig har optrådt på utallige sognegårde, Ældre Sagen, Musikhuse og højskoler.
Stig trakterer harmonika, guitar og percussion.

Jimmy Schou Wistisen. Sanger, sangskriver og musiker. Jimmy har spillet og sunget i ca. 40 år og har skrevet mange sange. Har forskellige cd udgivelser bag sig. Jimmy trakterer guitar, fløjte og mundharpe og irsk bouzouki.

Søren Kristian Vad. Musiker, sanger og sangskriver. Søren Kristian blev uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1990 og har siden været højskolelærer, kor og orkesterleder i Silkeborg området. Leder af Them Musikskole siden 1999, nu Den Kreative Skole i Silkeborg. Søren Kristian er crooner i det lokale Old Boys Bigband, og trakterer håndvåben som guitar, banjo, mandolin, violin og fløjter.

Kontakt Molly Malones

Kontakt Molly Malones via formularen her, så vil Molly Malones vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.