Morten Vindberg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Morten Vindberg

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-2 timer

Profil

Jeg hedder Morten Vindberg, er uddannet lærer og har frem til 2014 arbejdet i en almindelig folkeskole, hvor musikken blandt flere andre fag, har fyldt godt på skemaet. Jeg har siden jeg opdagede The Beatles midt i 1960erne været meget optaget af musik. Jeg har med meget stor interesse fulgt den udvikling både populærmusikken og den mere eksperimenterende musik har gennemgået. De seneste godt 7 år har jeg arbejdet på VUC i Viborg.

Jeg elsker at synge gode sange, hvor jeg akkompagnerer mig selv på akustisk guitar; oftest på engelsk men også danske. Repertoiret er fortrinsvis i folk/pop genren.

Jeg har altid haft lyst at gå meget i dybden i ting, der optager mig, og har ad den vej været omkring en hel del af rock og popmusikkens store navne. Samtidig har jeg via mit samlergen erhvervet mig en ret stor samling af musik - både på vinyl og på CD. Jeg har over de seneste 10-15 år bygget en temmelig stor webside op med fokus på de kunstnere og grupper, som jeg har fundet særlig interesse for. Jeg har i snart 25 år været medlem af folk/pop gruppen Modvind, der bl.a. i flere år har været fast inventar på Tange Sø Festivallen.

Udover at underholde med gode sange på min akustiske Martin guitar underholder jeg også gerne med quizzer og/eller mindre foredrag om konkrete grupper som f.eks. The Beatles , The Kinks - Badfinger - The Byrds - Procol Harum - The Easybeats (Vanda/Young) e.l.. Der kun også tænkes i bredere temaer som ”The British Invasion”. Som afslutning på et foredrag, kunne jeg forestille mig, at det kunne være sjovt at lave en lille Kahoot og måske et par fællessange, der passer til temaet.

Kontakt Morten Vindberg

Kontakt Morten Vindberg via formularen her, så vil Morten Vindberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.