Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Morten Mathiasen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 7.000

Hjemby

Varighed

1 1/2 time

Profil

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - er dog pt. på uddannelsesorlov. Har udgivet bogen "Såret i Afghanistan".

Læs mere...

Mere om Morten Mathiasen

Jeg kan kun bruge en arm. Jeg sidder i kørestol og skal have hjælp til mange ting. Jeg har til og med projektilrester siddende tilbage i hjernen, alt sammen som resultat af det skud en afghansk snigskytte placerede i hovedet på mig tilbage i 2006. Men jeg lever, og har et rigt liv, der har givet mig mange utrolige eventyr på godt og ondt.
Jeg har udgivet bogen "Såret i Afghanistan" som tager læserne med på min rejse.
Jeg rejste til udlandet og prøvede alternative behandlinger da det danske sundhedssystem kastede håndklædet i ringen. Direkte affødt af en af disse rejser, har man søsat et forsøgsprojekt herhjemme for måske en dag at kunne tilbyde samme behandling til samme målgruppe herhjemme.
Mine foredrag henvender sig til alle som vil have en dybere forståelse og lære om vores alles kampånd, viljestyrke samt om handicap, min historie generelt, og hvordan man finder fodfæstet i livet trods krise og store udfordringer. Mine foredrag skræddersyes til deltagerne, alt efter hvad man ønsker i fokus.
Iøvrigt har jeg indført at jeg videregiver 20% af foredragets pris til velgørenhed, til fordel for folk i Danmark, hvis liv er trængt.

Anmeldelser ( | af Morten Mathiasen: 4,5 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Tankevækkende foredrag

“Spændende” og tankevækkende foredrag.
Det var supergodt.

Anmeldt af Elsebet Mosegård Hansen d. 14. november 2018
5
1
5

En meget god og gribende aften med Morten.

Det var en god oplevelse for vores Frederiksberg handicap forening, at have Morten en aften til at fortælle os, om hans oplevelse ved at være soldat i Afghanistan.
Hans rolige og saglige måde at frem lægge tingene på, berørte vores medlemmer.
Det er sjældent, jeg har oplevet dem sidde fuldstændig rolig og bare lytte.

Anmeldt af Hanne Malene Vedel Buxbom d. 22. oktober 2013

Kontakt Morten Mathiasen

Kontakt Morten Mathiasen via formularen her, så vil Morten Mathiasen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.