Morten Mathiasen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Morten Mathiasen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.000

Hjemby

Varighed

1 1/2 time

Profil

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - er dog pt. på uddannelsesorlov. Har udgivet bogen "Såret i Afghanistan".

Jeg kan kun bruge en arm. Jeg sidder i kørestol og skal have hjælp til mange ting. Jeg har til og med projektilrester siddende tilbage i hjernen, alt sammen som resultat af det skud en afghansk snigskytte placerede i hovedet på mig tilbage i 2006. Men jeg lever, og har et rigt liv, der har givet mig mange utrolige eventyr på godt og ondt.
Jeg har udgivet bogen "Såret i Afghanistan" som tager læserne med på min rejse.
Jeg rejste til udlandet og prøvede alternative behandlinger da det danske sundhedssystem kastede håndklædet i ringen. Direkte affødt af en af disse rejser, har man søsat et forsøgsprojekt herhjemme for måske en dag at kunne tilbyde samme behandling til samme målgruppe herhjemme.
Mine foredrag henvender sig til alle som vil have en dybere forståelse og lære om vores alles kampånd, viljestyrke samt om handicap, min historie generelt, og hvordan man finder fodfæstet i livet trods krise og store udfordringer. Mine foredrag skræddersyes til deltagerne, alt efter hvad man ønsker i fokus.
Iøvrigt har jeg indført at jeg videregiver 20% af foredragets pris til velgørenhed, til fordel for folk i Danmark, hvis liv er trængt.

Kontakt Morten Mathiasen

Kontakt Morten Mathiasen via formularen her, så vil Morten Mathiasen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.