Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Moster Mies Orkester

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Mellem 30 og 75 min.

Profil

Vi er Moster Mies Orkester, der laver koncerter for børn. Vi er gode til at kommunikere med børnene og få dem til at deltage i musikken og i de historier vi fortæller.
Vi har en super børnekoncert, hvor børnene er med på mange planer. Der er noget for kroppen, øret og øjet... og rigtig meget for smilet.

Læs mere...

Mere om Moster Mies Orkester

Moster Mies Orkester spiller lyst og energisk musik og får børnene til at danse, synge, grine og lave sjove bevægelser. En koncert, hvor børnene er med på mange planer. Her vil de møde et orkester med iørefaldende sange. Hver enkel sang er en historie, der driver af humor, poesi og iørefaldende musik med omkvæd, hvor både børn og voksne er med. Det er børnesange, som taler både til børn og voksne. Dukken Moster Mie leder os igennem koncerten, hvor vi bl.a. slukker Ildebranden og tager til troldefrokost og møder Troldelone, der kun kan sige ét ord.

Kontakt Moster Mies Orkester

Kontakt Moster Mies Orkester via formularen her, så vil Moster Mies Orkester vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.