Mr. DJ

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Mr. DJ

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 til 4 timers dansemusik (der ud over er musik under middagen inkluderet i prisen)

Profil

Mr. DJ - Den erfarne DJ til din private fest. Spiller til bryllupper, runde fødselsdage (30+), dansefester for voksne, julefrokoster, receptioner mv.

Jeg har fungeret som DJ siden 1980.

Jeg har været med i lokalradioens pionær-tid fra 1983-1990 på Birkerød Lokalradio, siden The Voice fra 1990 til 1997.

Samtidigt har jeg været DJ hos Discoteque Fame, på utallige diskoteker og som selvstændig DJ til over 500 jobs af samme karaktér som jeres arrangement.

Mit speciale er alt fra 70’erne, 80’erne og 90’erne med vægt på disco, funk, pop og rock – Har et arkiv med over 50.000 titler med alt fra 1950’erne til vor tids hitmusik.

Spiller gerne musik under jeres middag, så der varmes godt op under gæsterne, inden selve dansen begynder for alvor. Dette betales der ikke ekstra for. Lægger nemlig vægt på, at anlægget er stillet op, inden gæster ankommer.

For at du som kunde, skal føle dig tryg, afholder vi et musikmøde ca. 14. dage før dit arrangement (Det går fint over telefonen), hvor vi afdækker hvilken stil og hvilke genre jeg som DJ skal rette mig efter.

Jeg forsøger at holde mig til kundens ønsker/musikalske linje, men det kan være nødvendigt at afvige fra dette, hvis flertallet af gæster til festen ikke gider danse til det.

Til fester med mange aldersgrupper er musikken ofte ”broget” - uden en egentlig linje, dette for at tilfredsstille så mange som muligt, så de føler at det har været en god fest.

Jeg har selv anlæg med - et såkaldt "mikro-anlæg" (pult, højttalere og lys) der ikke optager så meget plads, men fylder ganske betragteligt i lydbilledet.

Til bryllupper har jeg naturligvis den rigtige udgave af "Brudevalsen".

Desuden kan vi aftale evt. events/gimmicks under middagen. Det vil være en god idé, at lade en toastmaster kontakte mig, inden festen, således at jeg kan forberede evt. happenings. Det kunne eks. være, at jeg skal finde en karaoké version af en melodi, til en sang, så fremdeles.

Der er op til 4 timers musik til dans efter middagen, herefter er det på forhånd aftalt, hvad en ekstra time koster.

I skal ligeledes påregne evt. ekstraomkostninger hvis adgangsforholdende til spillestedet er vanskelige. eks. trapper, lang indkørsel, hvor bilen ikke kan komme helt tæt på, samt hvis der er over 100 gæster og et meget stort lokale, der kræver leje af ekstra højttalere og forstærkere. Dette ekstraudstyr skal jeg nemlig ud at leje. Jeg vil altid fakturere den direkte pris fra en evt. 3. parts leverandør, da min egenpris alt vil a den samme uanset, hvad det kræver af ekstraudstyr. Jeg har kontakt til sådanne leverandører.

Glæder mig til at høre fra jer :-)

Kontakt Mr. DJ

Kontakt Mr. DJ via formularen her, så vil Mr. DJ vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.