musikerdj

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

musikerdj

Prisniveau

Kr. 5.500 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

3-8 timer

Profil

Christian Daugaard er festmusiker og DJ på fuld tid, og spiller årligt 130 arrangementer lige fra det lille provinsbryllup til den store firmafest.

Læs mere...

Mere om musikerdj

Få en helaftensløsning med guitar og sang under middagen og DJ underholdning til dans, eller nøjes blot med DJ underholdning hele aftenen.

OBS - Alle lørdage er udsolgt i 2018 pånær 13. og 20.oktober.

Christian Daugaard er en eftertragtet DJ med sin unikke helaftensløsning med livemusik under spisning og DJ underholdning til dans.

Med Christian får du en professionel vare, hvor alle parametre fra lyd, lys og udstråling er gennemført ned til mindste detalje.

Christian kan også findes på eventzonen under profilen "musikerogdj" hvor 10 kunder har anmeldt ham med 5 stjerner og rosende ord.

Videoklip

Anmeldelser ( | af musikerdj: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Yderst professionel

Vi har ikke andet end stor ros til Christian Daugaard. Yderst professionel, dygtig guitarist og ikke mindst en dejlig og behagelig stemme.
Vi brugte ham til vores bryllup. Stille og rolig sang under maden, og så fulgte han ellers bare selskabets stemning og til sidst som dj.
Vi vil helt klart anbefale ham alle arrangementer. Vi vil bruge ham igen.

Anmeldt af Jacob Gjerlevsen d. 7. december 2022
5
1
5

Christian Daugaard, musiker og DJ

Vi havde Christian Daugaard til at spille til vores sølvbryllupsfest den 20/5 2018. Kanon god guitarist og DJ. Alle gæster synes også han var fantastisk og det samme gjorde vi.
God kombination, at han både spiller guitar og er DJ. Stille og rolig musik, så folk har mulighed for at tale sammen uden at råbe.
Han kan varmt anbefales. Han kan ikke få roser nok.

Anmeldt af Lone Nygaard Therkelsen d. 27. maj 2018

Kontakt musikerdj

Kontakt musikerdj via formularen her, så vil musikerdj vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.