Musikquiz til din fest v. Quizmama

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Musikquiz til din fest v. Quizmama

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Varighed

30-60 min

Profil

Sæt gang i festen med et brag af en musikquiz af Quizmama!
Er du ved at planlægge en firmafest, en polterabend, din fødselsdag eller en anden begivenhed, og mangler du en festlig aktivitet, der både kan bringe dine gæster tættere sammen og sætte gang i din fest, så er en musikquiz det helt rigtige valg.

Mine quizzer er ikke forbeholdt bestemte fester, men kan laves så de passer bedst til dit arrangement. Jeg tilpasser min quiz efter dine ønsker med musik, der passer til konteksten og dine gæster.
Mine musikquizzer giver smil på læben, god stemning og bringer folk sammen og kan blive startskuddet til en fantastisk aften.
Send mig en besked om dit arrangement eller tag fat i mig på telefonen og lad os tage en snak om, hvad du kunne have i tankerne. Sammen kan vi skræddersy lige præcis den musikquiz, du kunne ønske dig.

Om mig:
Jeg hedder Christina, er i midt fyrrerne og bor lidt nord for Aarhus. En meget stor del af min fritid går med at synge og lytte til musik, og jeg har altid været kæmpefan af quizzer - og musikquizzer i særdeleshed.

Da Danmark lukkede ned for anden gang under Corona, besluttede jeg mig for at samle som mange som muligt til en online-musikquiz. Det viste sig hurtigt at være en stor succes og fortsatte på månedlig basis indtil sommeren kom, og folk efterhånden havde mere behov for at ses i virkeligheden.
Jeg har siden da holdt flere musikquizzer live til forskellige arrangementer, og jeg elsker at se glæden hos folk, når de genkender en bestemt sang eller får svaret rigtigt.

Kontakt Musikquiz til din fest v. Quizmama

Kontakt Musikquiz til din fest v. Quizmama via formularen her, så vil Musikquiz til din fest v. Quizmama vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.