Natjacecilie

Prisniveau

Kr. 1.000 - 5.000

Hjemby

Varighed

1 time

Profil

Stop lige op og mærk på pulsen …
Har du hjertet med i hverdagen? Er du dig selv? Er gnisten forsvundet fra forholdet ?
Jeg er mindset coach, formidler og upcomming sexolog og mit mål her i livet - er at hjælpe lige præcis dig, til at leve et liv i kærlighed ♡

Mit navn er Natja Cecilie Beck og jeg driver virksomheden natjacecilie.

I 2003 blev mine forældre skilt, og i 2019 i en alder af 24, under uddannelse til coach/terapeut lærer jeg, hvorfor jeg i 16 år har gået rundt med skyldfølelse omkring skilsmissen.
Jeg bliver ledt hjem i mig selv, og jeg har siden da arbejdet med selvudvikling og med at forstå hvorfor vi som individer fortæller den historie vi gør.

Min inderste passion er at hjælpe dig som er i vildrede, som føler din hverdag er mere uoverskuelig og rodet end harmonisk og rolig. Dig og/eller jer, som møder modstand i forholdet, som er ved at give op, men som egentligt ikke ønsker at skilles.

Mit virke er både sessioner, formidling og foredrag, hvor jeg hjælper, guider og formidler de redskaber og de informationer jeg ved, kan ændre dit liv♡

Kontakt Natjacecilie

Kontakt Natjacecilie via formularen her, så vil Natjacecilie vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.