Nellies

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Nellies

Prisniveau

Kr. 12.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 55 min

Profil

Nellies:
Professionelle musikere og en energisk og karismatisk sangerinde der med glimt i øjet der sørger for et fyldt dansegulv. Vi leverer et show i høj musikalsk kvalitet med en yderst dansabelt repertoire.

Nellies er det sikre valg, hvis du vil have en fest hverken du eller dine gæster glemmer. Gode og kendte dansehits vælter ud af bandet, som sætter en stor ære i, at få alle til at være en del af festen. Vi er et band med en professionel indstilling til vores kunder. Vi har altid en god dialog forud for arrangementet og spiller gerne brudevals eller fødselsdagssang. Vi lægger vægt på, at skabe den helt rigtig atmosfære, derfor har vi altid topklasse lyd- og lysudstyr med.

Nellies er bandet for dig, som ønsker et fyldt og levende dansegulv. Nelliesrepertoire er spækket med dansable hits. Store artister som Bruno Mars, Lady Gaga, Justin Timberlake og Rihanna , er altid med på vores sætliste.

Nellies er et professionelt band, som har spillet for en række store danske og udenlandske virksomheder. Vi har bl.a. leveret musikken til Lauritz.com`s sommerfest og til PFA `s julefrokoster. Det er vigtigt for os at have en god dialog med vores kunder forud for arrangementet, så alle detaljer om spilletid, sceneplads, strøm osv. er afklaret. Vi sørger for, at der er styr på tingene inden arrangementet og kommer altid i god tid før et arrangement. Bandets fem musikere har en baggrund i rutinerede bands som Abbatizers, DivaJam, Final Wham m.fl.
Når Nellies ikke spiller op til fest for private kunder, er de at finde på Old Irish Pub i København og Helsingør. Så man har altid mulighed for at opleve bandet live.
Kontakt os for et godt tilbud til din fest. Alle fester er forskellige og vi vil gerne være til, at gøre din fest til noget helt særligt.

Pris-niveauet er vejledende og kan variere. Ved større arrangementer og afstande, kan f.eks. påregnes en merudgift til større lydanlæg eller udgifter til transport og overnatning.

Kontakt Nellies

Kontakt Nellies via formularen her, så vil Nellies vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.