Niels Ingolf Rasmussen

Niels Ingolf Rasmussen

Prisniveau

Kr. 4.500

Hjemby

Områder

Varighed

60 til 90 minutter

Profil

Dør nr 101 handler om de valg man tager i livet fra barn til senior. Når man bliver født, skal man ind gennem den første dør. Nu ældre man bliver er der flere døre der dukker op
Nogle af de døre man åbner er ikke den rigtige. Dør Nr 101 blev min dør

Mit navn er Niels Ingolf Rasmussen. Er Artist. Safari Simon Aalborg Zoo. Julemand i Aalborg Zoo. Tidligere Pjerrot i Tivoli Karolinelund Aalborg. Tidligere Bassist i Heavyrock orkester.
Forhenværende Folketings kandidat på Fyn. Tidligere Ishockey målmand.
Det kan tage lang tid inden man finder Dør nr 101.Fra helt ung tog jeg to forskellige lærlinge uddannelser og har gennem voksen livet haft et hav af forskellige job.som ikke havde noget med de uddannelser jeg tog. Jeg kunne ikke finde arbejdsglæden. Følte ikke jeg var på den rette hylde. Der lå noget i mit baghovede som altid fyldte mine tanker og drømme. Derfor blev mit arbejdsliv halvfærdigt arbejde. Jeg var der aldrig 100 %. Derfor blev mit karriere forløb som Selvstændig ehvervsdrivende, Salgskonsulent, senere Skandinavisk Salgschef samt meget mere aldrig en succes. Tilgengæld fik jeg en stor viden og erfaring med andre kulterer som gav mig en masse positive indtryk og respekt for de kulturelle forskelle der findes i vores verden. Jeg skulle runde 50 år før jeg turde at pakke mine drømme ud for at realisere dem. Det var et skridt i en meget økonomisk usikker fremtid, uden det store sikkerhedsnet med fast løn og pensionsordninger. Men jeg valgte at åbne dør 101 og allerede ved første skridt gennem døren fik jeg den vidunderlige føelse . Her hører jeg hjemme. her kan jeg bruge de evner og kreativitet som jeg er udstyret med til at skabe et arbejdsliv hvor jeg fungerer 100 %. Mit fordrag handler om hvor vigtigt det er at følge sine drømme og lukke øjne og ører for hvad andre syntes er det rigtigste at gøre.

Kontakt Niels Ingolf Rasmussen

Kontakt Niels Ingolf Rasmussen via formularen her, så vil Niels Ingolf Rasmussen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.