Niels Forsberg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Niels Forsberg

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-30 min eller after aftale

Profil

Niels er en talentfuld komiker, som i øjeblikket stormer frem på den danske comedy-scene.

Niels er flittig gæst på bl.a. Comedy Zoo og Huset Magstræde, og har også optrådt på Roskilde Festival, Zulu Comedy Festival og Århus Comedy Festival samt været en af opvarmerne på Anders Matthesens show "Anden Vender Tilbage".

Nogen gange er Niels sjov for alvor... Andre gange alvorligt sjov... Uanset hvad er Niels et godt bud på underholdningen til din fest!

Se dér oppe på scenen! -Er det en børsmægler? Er det et fugleskræmsel? Nej, det er NIELS FORSBERG! Niels er en af de talentfulde unge komikere, der i øjeblikket stormer frem på den københavnske comedy-scene.
Efter hans debut på The Beach i Næstved har han været flittig gæst på bl.a. Comedy Zoo og Huset Magstræde, og har allerede optrådt til et hav af privat-og firmaarrangementer, optrådt på TheVoice og Roskilde Festival samt været en af opvarmerne på Anders Matthesens nye show "...Vender Tilbage".
Niels har meget forskelligt materiale og passer til alle lejligheder, men hvis du ikke har sarte nerver, eller du vil sætte ekstra spark i en polterabend eller julefrokost, kan vi varmt anbefale Niels´ guitar-show. Niels er samtidig en driftig ung mand, som gerne skruer et skræddersyet show sammen, der passer til lige netop jeres fest.

Kontakt Niels Forsberg

Kontakt Niels Forsberg via formularen her, så vil Niels Forsberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.