Novo Event

Prisniveau

Kr. 1.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-8 timer

Profil

Novo Event er et mobildiskotek og eventbureau. Vi holder fester til 18-års fødselsdage, arrangerer efterskolefester, spiller gymnasiefester osv. Vi bestræber os på altid at efterleve kundens behov. Vi har top professionelt personale, og vi kan både arrangere hele festen for dig eller du kan arrangere festen og vi kan stille op med et mobildiskotek.

Læs mere...

Mere om Novo Event

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder alt du har brug for til den perfekt fest. Vi kan sørge for kæmpe anlæg, fedt lys, røg, fotograf, vagter, fede lokaler, barløsning, dj's der sørger for at holde dansegulvet kørende hele festen og meget mere. Vi tilpasser vores udstyr efter dine behov, så hvis du ønsker noget ekstra som f.eks. en temafest så kan vi også hjælpe med det.

Hvorfor leje et mobildiskotek/eventbureau?
Har du nogensinde prøvet at holde fest for en større forsamling uden dj? I de fleste tilfælde ender det aldrig godt, og de fleste vil have fingrene i telefonen for at styre musikken. De ender for det meste aldrig godt, og derfor synes vi det er vigtigt med et mobildiskotek for at holde festen igang i mange timer. Vi sørger også for professionelle vagter hvis du skal holde en ungdomsfest. Vi kan arrangere hele fester, med vores bredde udvalg af lokaler på hele Sjælland.
Kontakt os for at høre mere om vores mulighederne for at arrangere et brag af en fest.

Kontakt Novo Event

Kontakt Novo Event via formularen her, så vil Novo Event vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.