Øl Yoga

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Øl Yoga

Prisniveau

Kr. 1.700 - 3.000

Hjemby

Varighed

30-60 min

Profil

Øl yoga - vin yoga - mojito yoga.
Jeg kommer til jeres fest og afholder yoga med et behageligt twist af alkohol indblandet! Jeg sørger for et underholdende og anderledes indslag, hvad end det er en polterabend, fodboldafslutning, gensynsfest, rund fødselsdag eller et firma event så passer Øl-yoga perfekt ind!

I bestemmer selv hvilken slags alkohol i vil indtage, da I selv skal sørge for jeres alkohol, de mest populære valg er dog øl og vin! Jeg kommer ud til jeres fest, det er ikke nødvendigt med en måtte, man kan sagtens bruge gulvet eller græsset, man skal bare have plads nok til at kunne svige armene. Mange har hørt om øl-yoga, nu får du chancen for at prøve det i virkeligheden.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Øl Yoga: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Super øl-yoga

Fie er sød, dygtig og underholdende! Kan varmt anbefale både øl-yoga og Fie.

Anmeldt af Kristina Hyllegaard d. 11. september 2022
5
1
5

Alt hvad vi håbede på!

Først og fremmest, så var der en god kontakt hele vejen i bookingforløbet, og instruktøren var både imødekommende og fleksibel.
Det fungerede som et perfekt indslag til den polterabend vi holdt, og det var både udfordrende og sjovt. Flere måtte tilte om i græsset med et grin, når bevægelserne blev for meget for de stive mandekroppe!
Der var en god stemning fra start til slut, og flere måtte efterfølgende erkende, at yoga var hårdere, end de havde troet - men det var trods alt nemmere at komme igennem, når der var øl involveret!
Kan varmt anbefale øl-yoga til andre - både som event, men faktisk også som en uformel måde at snuse til yoga, hvis man er nysgerrig på at prøve det!

Anmeldt af Frederik Baltser Witschas d. 10. september 2022

Kontakt Øl Yoga

Kontakt Øl Yoga via formularen her, så vil Øl Yoga vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.