ØensDisko

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Profil

Hvis I ønsker jer en fest, som I vil huske resten af livet, vil vi hjælpe jer med at opnå en fest i netop den ånd, I ønsker det. Vi sørger for, at musikken spiller, hvilket fører til en dejlig stemning blandt gæsterne og naturligvis jer, værterne. Til jeres arrangement sørger vi for, at vi rammer den musik genre, I ønsker jeg, og vi lover jer, at dansegulvet ikke vil stå tomt, når middagen er veloverstået.

Øensdisko har siden 2007 leveret fede mobildiskoteker til et hav af ungdomsfester, firma arrangementer, tema fester og mange andre arrangementer.

Vi spiller bredt og formår at nå ud til festens gæster med god musik, der altid tilpasses modtagerne.

Vi er med på beatet og går i spidsen, når der skal vælges en god variation af de nyeste hits, gamle klassikere og alternative genrer lige fra den ældre generation til den kræsne ungdom.

Hvis I ønsker jer en fest, som I vil huske resten af livet, vil vi hjælpe jer med at opnå en fest i netop den ånd, I ønsker det.

Mvh Øensdisko

Kontakt ØensDisko

Kontakt ØensDisko via formularen her, så vil ØensDisko vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.