Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

Off The Record

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-3 timer

Profil

Højenergisk trio som spiller det bedste dansemusik fra de sidste syv årtier. Alt fra The Beatles, Elvis, 70'er-disco, dansk 80'er og 90'er og op til Medina og Rasmus Seebach tages under kærlig behandling, så det er umuligt at sidde stille.

Læs mere...

Mere om Off The Record

Ønsker du en lille trio med stor lyd, så er Off The Record det helt rigtige valg. Her finder du musikere, som har turneret land og rige rundt med flere af landets største artister, spillet med X-Factor Orchestra i flere år og et repertoire, som spænder meget bredt. Martin styrer slagets gang, og to koncerter er aldrig ens. Sætlisten justeres løbende igennem aftenen, alt efter publikums smag og kan man ikke synge med, spiller vi det ikke! Show, underholdning, spontanitet, interaktion med publikum er drysset med nænsom hånd i covergryden og kogt ind til en bouillonterning af musikalske herligheder. Off The Record SKAL bare opleves live!
Dinnerpianist kan også bookes igennem os.

Kontakt Off The Record

Kontakt Off The Record via formularen her, så vil Off The Record vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.