Old Boys Big Band

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Old Boys Big Band

Prisniveau

Kr. 12.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 sæt á 45 minutter eller 3 sæt á 30 minutter

Profil

Old Boys Big Band spiller overalt i Danmark til vidt forskellige typer af arrangementer for private og offentlige virksomheder, til Riverboat Jazz Festival, i kulturhuse og jazzklubber m.fl.. Et populært og varieret repertoire i forskellige genrer garneret med en god portion show og musikalsk samvær under afslappede former. Det er, hvad du kan forvente, når du booker Old Boys Big Band.
Old Boys Big Band er til det hele, bare det swinger!! Og så vi fylder langt mere, end vi koster!!

I Old Boys Big Band er vi glade amatører med rigtig mange års erfaring. Vi er ret vilde, men ser bare rolige ud. Vi og vores 6-7 sangere i varierende konstellationer gør så meget ud af underholdningssiden, at vi efterhånden kan kalde os et ”showbigband”. Det går forrygende. Det lyder som pral, og det er det også. Men publikum og arrangører er altså ret glade for os rundt omkring. Og det er selvfølgelig gensidigt.
Vores målsætning er ”Musikalsk variation og afslappet nærhed” – og det lever vi vist ret godt op til. Vi fyrer alt muligt af lige fra Duke Ellington via Tom Jones og Blues Brothers til Four Jacks. Vores dirigent, Hans Holm, er en sand troldmand med store forsamlinger. Skal opleves.
Publikum og band skal matche hinanden. Det er vigtigt. Kan du få øje på et arrangement i Jeres regi, hvor Old Boys Big Band passer ind som de helt rigtige, så lad os få en ordentlig snak om sagerne. Jo længere frist jo bedre.

Kontakt Old Boys Big Band

Kontakt Old Boys Big Band via formularen her, så vil Old Boys Big Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.