Ole Mouritsen - Dinner

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Ole Mouritsen - Dinner

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Varighed

Efter aftale

Profil

Roligt og stemningsfyldt klavermusik. Ideelt som baggrundsmusik til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, jubilæer m.v.
Afdæmpet og hyggeligt repertoire, let dinnermusik, folkeligt og iørefaldende, baseret på evergreens, jazz-/pop standards og folkeviser. Desuden akkompagnement til de sange, der måtte komme og selvfølgelig til brudevalsen. Ellers ikke til dans.
Konservatorieuddannet musikpædagog med bred erfaring fra højskole- og kirkeliv.

Jeg vil glæde mig til at levere dinnermusikken til din fest! Siden 2013 har jeg spillet ved konferencer, private fester m.v. i hele Jylland og på Fyn.

I bagagen har jeg en konservatorieuddannelse samt 11 år som efterskole- og højskolelærer. Desuden erfaring fra diverse orkestre, bands og kor og fra mit arbejde som musikskolelærer, organist og freelance musiker.

Min musik skaber en hyggelig og afslappet stemning. Gæsterne, samværet og selve højtideligheden er i centrum. Jeg holder ikke festen i gang med vittigheder og skålesange, men sørger for den afdæmpede baggrundsmusik, så alle føler sig godt tilpas. Jeg medbringer klaver og lydudstyr, inkl. to mikrofoner, som står til rådighed for eventuelle indslag fra arrangører eller gæster. En stikkontakt er det eneste, jeg behøver.

Vejledende pris er 2.500,- for den første time, derefter 500,- i timen alt inkl.
Kørsel afregnes efter statens takst.
Betaling sker først efter festen, fx ved bankoverførsel, iht. den tidsramme der nu viser sig.
Honoraret opgives som B-indkomst

Der er mulighed for at supplere med sang og fløjte. Her arbejder jeg sammen med min hustru, sanger og fløjtenist Anette Mouritsen.
Send en uforpligtende forespørgsel - så sammensætter jeg en pakke, der passer til din fest!

--> ”Der er kommet mange roser, også for musikken! Vi vil gerne give den en god anbefaling til andre, som ønsker en fest med dæmpet musik, men samtidig med et bredt repertoire - kan spille alt. Vi giver vores bedste anbefaling!”. Gerda og Jens Pedersen

--> "Flot baggrunds-/ underlægningsmusik med velafstemt repertoire i forhold til det publikum, der var tilstede. Vi er som værter ved festen meget tilfredse med gæsternes tilbagemeldinger, der var yderst positive - så et rigtig godt bidrag til vores store fest". Linda og Falle Madsen

Musikafspiller

  1. 00:00 Evergreens
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcGdDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--bf1e7633069b2d0ef6ac1474d7b4ae6f26f2f2a6/Demo_mix_dinner_klaver_2.mp3?5712057
  2. 00:00 Bryllupsmarch, Brudevalsen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcGNDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--23c0e91dde5b284f3e5489e01ed911fd9308e604/Demo_mix_dinner_klaver_Bryllup.mp3?5712057

Videoklip


Anmeldelser ( | af Ole Mouritsen - Dinner: 4,9 ud af 5 baseret på 54 anmeldelser )

5
1
5

Musik til rund fødselsdag

Ole er en meget dygtig pianist og behagelig at samarbejde med. Dejlig musik under spisningen og fin ledsagelse til sangene (fællessang og solosang). Det var præcis som vi ønskede det!

Anmeldt af Annegrethe Høeg Knoop d. 12. marts 2024
5
1
5

Meget behageligt dinnermusik

Rart og behageligt klavermusik som passede perfekt til vores søn og svigerdatters efterbryllupsfest. Og ikke højere end at gæsterne sagtens kunne tale sammen under middagen. Vi havde flere børn i alderen 2-10 år med til festen, som blev holdt mellem kl 13-18. Ind i mellem havde børnene det sjovt med løbeture, Ole spillede roligt videre. Dejlig dejlig dinnermusik.

Anmeldt af Marianne Beck d. 10. juli 2023

Kontakt Ole Mouritsen - Dinner

Kontakt Ole Mouritsen - Dinner via formularen her, så vil Ole Mouritsen - Dinner vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.