Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Ole Mouritsen - Dinner

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Roligt og stemningsfyldt klavermusik. Til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, jubilæer …
Folkeligt og iørefaldende repertoire baseret på evergreens, folkeviser og evt. salmer. Desuden akkompagnement til de sange, der måtte komme og selvfølgelig til brudevalsen. Ellers ikke til dans. Eventuelt afvekslende med melodier på trombone/basun.
Konservatorieuddannet musikpædagog med bred erfaring fra højskole- og kirkeliv.

Læs mere...

Mere om Ole Mouritsen - Dinner

Mit navn er Ole. Jeg er 42 år og tilbyder at levere dinnermusikken til din fest!

I bagagen har jeg en konservatorieuddannelse samt 11 år som efterskole- og højskolelærer. Desuden erfaring fra diverse orkestre, bands og kor og fra mit arbejde som musikskolelærer, organist og freelance musiker.

Har hygge-spillet i Lalandia samt ved konferencer og private fester i og omkring Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Billund, Bogense, Brande, Børkop, Christiansfeld, Esbjerg, Fredericia, Gedved, Give, Gørding, Haderslev, Hemmet, Hillerød, Holstebro, Horsens, Hvalpsund, Ikast, Jels, Kolding, Kollund, Kongensbro, Lindved, Lønborg, Middelfart, Nyborg, Odense, Rangstrup, Ribe, Ry, Rødding, Rørbæk, Sjølund, Skærbæk, Skårup, Sunds, Søndersø, Tønder, Vejle, Vildbjerg og Ølgod.

Min musik skaber en hyggelig og afslappet stemning. Gæsterne, samværet og selve højtideligheden er i centrum. Jeg holder ikke festen i gang med vittigheder og skålesange, men sørger for den afdæmpede baggrundsmusik, så alle føler sig godt tilpas. Udstyr inkl. to mikrofoner (og indgang fra fx pc) står til rådighed for evt. indslag fra arrangører eller gæster.

Der er mulighed for at supplere med sang og fløjte. Her arbejder jeg sammen med min hustru, sanger og fløjtenist Anette Mouritsen.

Send en uforpligtende forespørgsel - så sammensætter jeg en pakke, der passer præcis til din fest!

Vejledende pris - når jeg kommer alene:
- Første time 2.000,-
- Derefter 200,- pr. halve time
Hertil kan komme et mindre beløb til kørsel - hør nærmere og få et samlet tilbud!
Betaling: efter festen, fx ved bankoverførsel, iht. den tidsramme der nu viser sig.
Honoraret opgives som B-indkomst

--> ”Der er kommet mange roser, også for musikken! Vi vil gerne give den en god anbefaling til andre, som ønsker en fest med dæmpet musik, men samtidig med et bredt repertoire - kan spille alt. Vi giver vores bedste anbefaling!”. Gerda og Jens Pedersen

--> "Flot baggrunds-/ underlægningsmusik med velafstemt repertoire i forhold til det publikum, der var tilstede. Vi er som værter ved festen meget tilfredse med gæsternes tilbagemeldinger, der var yderst positive - så et rigtig godt bidrag til vores store fest". Linda og Falle Madsen

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ole Mouritsen - Dinner: 4,9 ud af 5 baseret på 43 anmeldelser )

5
1
5

God service og forståelse for Coronasituationen

Desværre har jeg måttet aflyse min fest den 29 dec. pga Coronasituationen/ restriktionerne.
God forståelse fra OM som jeg vender tilbage til.

Anmeldt af Per Koch d. 30. december 2021
5
1
5

Helt fantastisk - kæmpe repertoire

Ole spillede til min fødselsdags brunch og levede helt og aldeles op til mine forventninger. Mine gæster og jeg er enige om, at Ole og hans musik fuldendte arrangementet. Hyggeligt, stilfuldt og fantastisk stemningsmusik.

Anmeldt af Kirsten Wellan d. 29. december 2021

Kontakt Ole Mouritsen - Dinner

Kontakt Ole Mouritsen - Dinner via formularen her, så vil Ole Mouritsen - Dinner vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Bryllupsmarch, Brudevalsen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcGNDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--26a38b6826a83e586b56914e8a1547c6993e1093/Demo_mix_dinner_klaver_Bryllup.mp3
  2. 00:00 Evergreens
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcGdDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d69b5f03931382d6ca0e849fcf218d812763205b/Demo_mix_dinner_klaver_2.mp3