Ole Mouritsen - Dinner

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Ole Mouritsen - Dinner

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Roligt og stemningsfyldt klavermusik. Ideelt som baggrundsmusik til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, jubilæer m.v.
Afdæmpet og hyggeligt repertoire, let dinnermusik, folkeligt og iørefaldende, baseret på evergreens, jazz-/pop standards og folkeviser. Desuden akkompagnement til de sange, der måtte komme og selvfølgelig til brudevalsen. Ellers ikke til dans.
Konservatorieuddannet musikpædagog med bred erfaring fra højskole- og kirkeliv.

Læs mere...

Mere om Ole Mouritsen - Dinner

Jeg vil glæde mig til at levere dinnermusikken til din fest! Siden 2013 har jeg spillet ved konferencer, private fester m.v. i hele Jylland og på Fyn.

I bagagen har jeg en konservatorieuddannelse samt 11 år som efterskole- og højskolelærer. Desuden erfaring fra diverse orkestre, bands og kor og fra mit arbejde som musikskolelærer, organist og freelance musiker.

Min musik skaber en hyggelig og afslappet stemning. Gæsterne, samværet og selve højtideligheden er i centrum. Jeg holder ikke festen i gang med vittigheder og skålesange, men sørger for den afdæmpede baggrundsmusik, så alle føler sig godt tilpas. Jeg medbringer klaver og lydudstyr, inkl. to mikrofoner, som står til rådighed for eventuelle indslag fra arrangører eller gæster. En stikkontakt er det eneste, jeg behøver.

Vejledende pris er 2.500,- for den første time, derefter 500,- i timen alt inkl.
Kørsel afregnes efter statens takst.
Betaling sker først efter festen, fx ved bankoverførsel, iht. den tidsramme der nu viser sig.
Honoraret opgives som B-indkomst

Der er mulighed for at supplere med sang og fløjte. Her arbejder jeg sammen med min hustru, sanger og fløjtenist Anette Mouritsen.
Send en uforpligtende forespørgsel - så sammensætter jeg en pakke, der passer til din fest!

--> ”Der er kommet mange roser, også for musikken! Vi vil gerne give den en god anbefaling til andre, som ønsker en fest med dæmpet musik, men samtidig med et bredt repertoire - kan spille alt. Vi giver vores bedste anbefaling!”. Gerda og Jens Pedersen

--> "Flot baggrunds-/ underlægningsmusik med velafstemt repertoire i forhold til det publikum, der var tilstede. Vi er som værter ved festen meget tilfredse med gæsternes tilbagemeldinger, der var yderst positive - så et rigtig godt bidrag til vores store fest". Linda og Falle Madsen

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ole Mouritsen - Dinner: 4,9 ud af 5 baseret på 50 anmeldelser )

5
1
5

5

Ole levede helt op til vore forventninger med dinner musik til vores guldbryllupsfest. Musikudvalget passede fint til gæstesammensætningen og var af en sådan styrke, at vi fint kunne samtale samtidig.

Anmeldt af Svend Nielsen d. 4. december 2022
5
1
5

Ole leverede det jeg søgte

Kan medgive Ole mine bedste anbefalinger. Han leverede dejlig baggrundsmusik med et fint passende repertoire og spillede til de sange, vi havde valgt.

Anmeldt af Irene Westergaard d. 13. november 2022

Kontakt Ole Mouritsen - Dinner

Kontakt Ole Mouritsen - Dinner via formularen her, så vil Ole Mouritsen - Dinner vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Evergreens
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcGdDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d69b5f03931382d6ca0e849fcf218d812763205b/Demo_mix_dinner_klaver_2.mp3
  2. 00:00 Bryllupsmarch, Brudevalsen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcGNDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--26a38b6826a83e586b56914e8a1547c6993e1093/Demo_mix_dinner_klaver_Bryllup.mp3