Olga Harp

Prisniveau

Kr. 1.000 - 8.000

Hjemby

Profil

Professionel solomusiker, (harpe).
Olga har mange års erfaring som harpist og skaber en smuk romantisk atmosfære og/eller hyggelig baggrundsmusik til dit bryllup, reception, fest og fødselsdage.
Repertoiret varierer fra den lettere klassiske, film og underholdningsmusik til levende irsk folkemusik.

Læs mere...

Mere om Olga Harp

Harpisten vil spille behagelig musik som vil gøre dit event helt specielt.

Anmeldelser ( | af Olga Harp: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Underholdende, fantastisk, professionel!

Jeg kender Olga i flere år, som en vidunderlig og professionel musiker. Gentagne gange har vi invinteret hende for hjælp os og deltagelse i arrangementer. Desuden spillede Olga på vores bryllup i sidste december! Vi holdt bryllupsfesten for familie og venner, og det var fantastisk! Olga er meget venlig. Gæsterne var tilfredse. Jeg ønsker til Olga en stor succes i hendes musikværk!

Anmeldt af Anastasia d. 21. maj 2019
5
1
5

Romantisk, stærk, uforglemmelig!

Jeg har oplevet Olgas harpespil flere gange til forskellige arrangementer, og vi valgte Olga til at levere musikken til vores 10 års klinikåbnings-reception. Det var en virkelig harpe-terapi hvor Olga smørede vores og gæsternes ører og sjæler med dejlige toner af velkedte stykker. Tak, Olga og jeg håber vi ses snart til din hjemmekoncert igen.

Anmeldt af Yana Copenhagen d. 10. maj 2019

Kontakt Olga Harp

Kontakt Olga Harp via formularen her, så vil Olga Harp vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.