Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

Tryllekunstner Simon Olesen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Skæddersyr showet så det passer til jeres behov

Profil

ūü•āūüéČūü•āūüéČ SOMMERFEST & JULEFROKOST 2021 ūüéČūü•ā BOOK NU!
Som dobbelt danmarksmester og 12 års erfaring i trylleri, garanterer jeg succes. Se min video, billeder og anmeldelser fra tidligere kunder

Publikum sp√¶rrer √łjnene op og skriger af grin. Uanset om det er til den √•rlige julefrokost ‚Äď eller til rund f√łdselsdag, hvor du og dine g√¶ster f√•r magien t√¶t p√• livet. Der er garanti for smil, n√¶rv√¶r og trylleri i s√¶rklasse. F√¶lles oplevelser, der skaber sammenhold og g√łr din fest unik.

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Simon Olesen

I 2016 og 2017 vandt jeg danmarksmesterskabet i trylleri, i kategorien tablehopping. Derefter besluttede jeg at kvitte mit l√¶rerjob og satse fuldt ud, p√• det der altid har v√¶ret min dr√łm, at v√¶re professionel tryllekunstner.

Book mig til:
Jeg underholder for voksne og til familiearrangementer. Book mig eksempelvis til julefrokoster, firmaarrangementer, til messer, f√łdselsdage, konfirmationer og bryllupper. Du er velkommen til at sende mig en foresp√łrgsel - jeg varierer og skr√¶ddersyr naturligvis indholdet og l√¶ngden af mit show i forhold til publikum og dit √łnske.

Show
Humoristisk og professionelt show med h√łj underholdningsv√¶rdi, hvor publikum inddrages. Showet indeholder bl.a. magi, farlige kropsfors√łg, vanvittige tankeeksperimenter og en masse musik og grin. 25 til 30 minutters underholdning som I sent vil glemme.

Close-up
Oplev magien helt tæt på. Close-up magi foregår blandt publikum og giver derfor en interaktiv oplevelse og en sjov og fortryllende stemning.
Tryllerierne er mangfoldige: Ting forsvinder, der l√¶ses tanker, trylles med kort, m√łnter, reb, ure, smykker og meget mere. Det hele krydres med historier, n√¶rv√¶r og humor.

Vent ikke for længe, da jeg ofte er booket på poplærer mærkedage - Bestil allerede i dag og få et godt tilbud.

TAGS: Entertainer, pensionistunderholdning, Tankelæser, Tryllekunstner, Tryllekunstner for voksne, Underholdning for voksne, Underholdning til firmafest, Underholdning til julefrokost, Underholdning til konfirmation, Underholdning til polterabend, Close-up, Unik oplevelse.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Simon Olesen: 5,0 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk underholdning

Det var en unik oplevelse - Simon forstod fra start til slut at underholde på en SÅ sjov og fantastisk måde at alle i hele vores konfirmations selskab var imponeret og flade af grin. Vores allerbedste anbefalinger herfra til at få booket Simon.

Anmeldt af Charlotte Gade d. 3. september 2021
5
1
5

Dejlig oplevelse !

Vi havde Simon til at optr√¶de en halv times tid til min s√łns konfirmation, og jeg kan varmt anbefale ham ! Simon er b√•de sjov og sk√¶g, og KAN rent faktisk ogs√• trylle :-) En dejlig oplevelse for s√łnnike og g√¶ster - BOOK HAM.

Anmeldt af Mads Gr√łnkj√¶r d. 2. september 2021

Kontakt Tryllekunstner Simon Olesen

Kontakt Tryllekunstner Simon Olesen via formularen her, så vil Tryllekunstner Simon Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Tryllekunstner Simon Olesen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdVVKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--99bfdcb69f77bb146c60c8bc83c0cc6cd1504b0b/Tryllekunstner_Simon_Olesen.mp3