Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 12 timer

Tryllekunstner Simon Olesen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Skæddersyr showet så det passer til jeres behov

Profil

ūü•āūüéČūü•āūüéČJULEFROKOST 2019 ūüéČūü•ā BOOK NU!
Som dobbelt danmarksmester og 12 års erfaring i trylleri, garanterer jeg succes. Se min video, billeder og anmeldelser fra tidligere kunder

Publikum sp√¶rrer √łjnene op og skriger af grin. Uanset om det er til den √•rlige julefrokost ‚Äď eller til rund f√łdselsdag, hvor du og dine g√¶ster f√•r magien t√¶t p√• livet. Der er garanti for smil, n√¶rv√¶r og trylleri i s√¶rklasse. F√¶lles oplevelser, der skaber sammenhold og g√łr din fest unik.

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Simon Olesen

I 2016 og 2017 vandt jeg danmarksmesterskabet i trylleri, i kategorien tablehopping. Derefter besluttede jeg at kvitte mit l√¶rerjob og satse fuldt ud, p√• det der altid har v√¶ret min dr√łm, at v√¶re professionel tryllekunstner.

Book mig til:
Jeg underholder for voksne og til familiearrangementer. Book mig eksempelvis til julefrokoster, firmaarrangementer, til messer, f√łdselsdage, konfirmationer og bryllupper. Du er velkommen til at sende mig en foresp√łrgsel - jeg varierer og skr√¶ddersyr naturligvis indholdet og l√¶ngden af mit show i forhold til publikum og dit √łnske.

Show
Humoristisk og professionelt show med h√łj underholdningsv√¶rdi, hvor publikum inddrages. Showet indeholder bl.a. magi, farlige kropsfors√łg, vanvittige tankeeksperimenter og en masse musik og grin. 25 til 30 minutters underholdning som I sent vil glemme.

Close-up
Oplev magien helt tæt på. Close-up magi foregår blandt publikum og giver derfor en interaktiv oplevelse og en sjov og fortryllende stemning.
Tryllerierne er mangfoldige: Ting forsvinder, der l√¶ses tanker, trylles med kort, m√łnter, reb, ure, smykker og meget mere. Det hele krydres med historier, n√¶rv√¶r og humor.

Vent ikke for længe, da jeg ofte er booket på poplærer mærkedage - Bestil allerede i dag og få et godt tilbud.

TAGS: Entertainer, pensionistunderholdning, Tankelæser, Tryllekunstner, Tryllekunstner for voksne, Underholdning for voksne, Underholdning til firmafest, Underholdning til julefrokost, Underholdning til konfirmation, Underholdning til polterabend, Close-up, Unik oplevelse.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Simon Olesen: 5,0 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Super god underholdning

Super underholdning

Anmeldt af Thomas Madsen d. 17. juli 2019
5
1
5

Underholdende

Underholdende fra start til slut.

Anmeldt af Peter Wittrock d. 21. maj 2019

Kontakt Tryllekunstner Simon Olesen

Kontakt Tryllekunstner Simon Olesen via formularen her, så vil Tryllekunstner Simon Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.