Tankelæser og tryllekunstner Simon Olesen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Tankelæser og tryllekunstner Simon Olesen

Prisniveau

Kr. 4.500 - 25.000

Hjemby

Varighed

Skæddersyr showet så det passer til jeres behov

Profil

🥂🎉 FESTER OG ARRANGEMENTER I 2024🎉🥂 BOOK NU! Professionel underholdning. Læs blot nogle af mine mange anmeldelser. ALTID HURTIGT SVAR. Jeg er dobbelt danmarksmester og fuldtidsprofessionel tryllekunstner og tankelæser. Jeg garanterer topprofessionel underholdning til dit næste arrangement.

5 gode grunde til at vælge mig.

1. Tryghed gennem hele processen. Jeg er nem at få fat på, svarer hurtigt og hjælper dig igennem hele forløbet, så du ikke skal bekymre dig om denne del af dit arrangement.

2. Højt niveau der bliver husket. Gå ikke i fælden og vælg dårlig underholdning. Det kan ødelægge din fest. Jeg har stor erfaring med hundredvis af shows og et hav af tilfredse og glade kunder. Du kan slappe af og nyde dit arrangement, mens jeg leverer et professionel show for dig og dine gæster.

3. Giver festen energi. Jeg løfter energien i lokalet, så der efterfølgende bliver grinet og talt mere.

4. Tema og tilpasning. Stor erfaring med at finde de effekter der passer bedst til dit behov.

5. Positive minder. Jeg oplever ofte at mit show giver varig indvirkning på publikum. Fælles minder, der skaber sammenhold og gør din fest unik.

Show
Mit show indeholder masser af magi og tankelæsning. Det hele blandet med humor og publikumsinddragelse. Der er masser af grin og niveauet er topprofessionelt. Helt sikkert noget der vil blive husket, og talt om længe efter. Læs blot nogle af mine mange anmeldelser.

Close-up
Oplev magien og tankelæsning helt tæt på. Close-up magi foregår blandt publikum og giver derfor en interaktiv oplevelse og en sjov og fortryllende stemning. Dette passer specielt godt til store arrangementer.

Book mig til virksomhedens julefrokost, firmaarrangementer, til messer, fødselsdage, konfirmationer og bryllupper mm. Du er velkommen til at sende mig en forespørgsel. Vent ikke for længe, da jeg ofte er booket på poplærer mærkedage - Bestil allerede i dag og få et godt tilbud.

Musikafspiller

  1. 00:00 Tryllekunstner Simon Olesen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdVVKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--97cd8edc98be1f700a41119cd85a28a9c814f1c2/Tryllekunstner_Simon_Olesen.mp3?5729334

Videoklip


Anmeldelser ( | af Tankelæser og tryllekunstner Simon Olesen: 5,0 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Nærværende og sjov!

Rigtig god oplevelse med Simon! Han var nærværende, sjov og dygtig.

Anmeldt af Rasmus Klemmensen d. 17. december 2022
5
1
5

Helt kanon!

Booket til julefrokost for 60 personer. Vildt fed energi og humor kombineret med virkelig imponerende evner og et meget underholdende show. Tilmed en super rar fyr. Varmeste anbefalinger fra Blue Water Shipping.

Anmeldt af Patrick Dreier d. 12. december 2022

Kontakt Tankelæser og tryllekunstner Simon Olesen

Kontakt Tankelæser og tryllekunstner Simon Olesen via formularen her, så vil Tankelæser og tryllekunstner Simon Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.