På klubben med banjo

På klubben med banjo

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 gange 45 minutter

Profil

På Klubben med Banjo handler om kærlighed til dansemusik og banjo. Sangerne, Dirch og Rie, udgør sammen med Lars på banjo og pedal steel det elektroniske og skalerbare danseorkester, hvor backing tracks lyder organisk og swinger med lyden af banjo, diskotrommer, mundharmonikamikrofon, percussion og autotune. Sangene er ofte mash-ups, og det er nogle af de største hits fra de sidste 60 år, som har været en tur gennem På Klubben med Banjo-maskinen.

På Klubben med Banjo handler om kærlighed til dansemusik og banjo. Og om det som musikken kan gøre for os: at synge, at danse og at glædes i festfælleskabet med musikken.
Sangerne, Dirch og Rie, udgør sammen med Lars på banjo og pedal steel det elektroniske og skalerbare danseorkester, hvor backing tracks lyder organisk og swinger med lyden af banjo, diskotrommer, mundharmonikamikrofon, percussion, autotune og nogle gange live saxofon.
Sangene er ofte mash-ups, og det er nogle af de største hits fra de sidste 60 år, som har været en tur gennem På Klubben med Banjo-maskinen, som fx Dancing on my own, Kiss, Titanium, Dancing Queen, Shallow, Sweet child of mine, Den jeg elsker, Jeg vil la’ lyset brænde, Personal Jesus, We are the champions, etc.
Har I ønske om en fællesang med pedal steel klarer vi også det!

Kontakt På klubben med banjo

Kontakt På klubben med banjo via formularen her, så vil På klubben med banjo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.