Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Partyof5

Prisniveau

Kr. 10.000 - 30.000

Hjemby

Områder

Varighed

op til 4 x 45 minutter / 4 timers musik

Profil

Party of 5 er et fem-mands professionelt partyband. Vi leverer en musikalsk oplevelse til enhver fest - noget, der bliver husket. Musikken er soul, pop, rock og funk, især fra 80'erne og fremad. Repertoiret er nøje udvalgt efter hvad der fungerer godt live. Book Party of 5 til din næste fest og du kan ikke få nok - vi har mange tilbagevendende kunder :-)

Læs mere...

Mere om Partyof5

Party of Five består af fem spilleglade og rutinerede musikere. Bandet leverer live festmusik på et højt niveau - både hvad angår musikken og festens stemning. Vi leverer altid et vellykket musikalsk arrangement.

Med musikere fra større Københavnske jam- og tribute-bands som Best of Bowie og Tom Jones experience, stiller vi med et stærkt hold. Musikken spænder vidt, men fællesnævneren er kendt dansemusik med kant og energi. Vi nyder at spille, så du får en kombination af erfaring og spilleglæde, publikumsappel og personlighed.

Maiken Lund, vokal
Maikens unikke stemme og stærke performance giver liv til bandets kendte og velfungerende repertoire.
Maiken har sunget mange slags musik fra bigband-jazz i MI22 til David Bowie i Best of Bowie.
Maiken er uddannet på København Universitet (Musikvidenskab, drama og dansk) og arbejder til daglig som gymnasielærer.

Tim Moore, vokal og guitar
Tim byder på soul-inspireret vokal samt skarptskårne rytmefigurer og stenhårde guitarsoloer.
Tims første offentlige optræden var en børnerock-koncert på Hønen i vinteren 1980. Siden da har muskkarrieren budt på al fra små pivate solojobs til firmafester og spillestedsjob. Tim er ligesom Maiken uddannet på Musikvidenskab og han har mange års erfaring som musiker og underviser. Tim arbejder til daglig som underviser på KVUC.

Søren Swane Hagensten, bas og kor
Søren lægger en klippefast og funky bund under bandets groove, samt en korstemme, der giver arrangementerne den ekstra dimension.
Søren er bandets yngste medlem og vores computer-whiz, idet han arbejder med IT til daglig. Søren er også uddannet på Musikvidenskab.

Kenneth Nannberg, keyboards
Kenneth lægger et rock'et hammondorgel, funky el-piano, store klaverklange og de umiskendelige analoge 80'er synth-lyde.
Kenneth har en fortid i Tom Jones Experience, hvor han fik sit tilnavn - som dog er lidt frækt til siden hér :-)
Kenneth har arbejdet som lydtekniker i Mediasound, er uddannet grafiker og han tager sig af al grafisk og hjemmesiden.

Martin Espensen, trommer
Martin leverer et uovertruffent steady beat, der giver bandet sin særlige rytmiske, musikalske profil.
Martin og Tim har spillet sammen i mange sammenhænge siden starten af halvfemserne, inden for genrer som fusion, blues/rock, funk og soul. Martin er tidligere DM-i rock-vinder (Med Bandet NUDS), uddannet pædagog og arbejder til daglig som børnehaveklasseleder.

Kontakt Partyof5

Kontakt Partyof5 via formularen her, så vil Partyof5 vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.