PARTY EKSPRESSEN

Svarprocent

20 %

Svartid

Inden for 41 dage

PARTY EKSPRESSEN

Prisniveau

Kr. 8.000 - 16.000

Hjemby

Profil

"PARTY EKSPRESSEN KICKSTARTER ENHVER FEST". Vi et festband fra Aalborg som med glæde leverer musikken til din næste fest, bryllup, fødselsdag, firmafest, julefrokost etc. Vi elsker at spille musik for et dansende publikum, og vi garanterer et brag af en fest! Repetoiret er fuldt med alle de gode hits folk kender, synger med på og danser til. Vi håber vi må underholde dig/jer med livemusik og god stemning til jeres næste arrangement!

Vi er et partyband fra Nordjylland, der spiller alle de gode hits - Pop, Disco, 80'er, Rock, Nyt, Gammelt, Dansk og Engelsk. Setlisten er spækket med gode dansenumre og vi garanterer en fest når vi spiller. Vi er friske og energiske, og elsker at spille musik, og specielt for et dansende publikum i godt humør. Vi har masser af af gode kendte numre folk kender og synger med på. Og vi gør det til en rigtig god pris! Vi medbringer selvfølgelig alt professionelt lyd og lysudstyr. Vi er et 5 mands orkester bestående af sang, guitar, klaver, bas og trommer. Vi håber på at høre fra jer! Party Ekspressen

Videoklip


Anmeldelser ( | af PARTY EKSPRESSEN: 5,0 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Absolut verdensklasse.

Helt fra starten, havde vi en mega god fornemmelse af, at Party Ekspressen var det helt rigtige band til vores bryllup. Kan kun sige at den fornemmelse var den helt rigtige. De er top professionelle og gjorde, at vores fest blev noget helt særligt for os.

Anmeldt af Rene Iversen d. 27. august 2022
5
1
5

meget tilfreds

god musik, får folk ud på danse gulvet

Anmeldt af Anders Olesen d. 9. juni 2019

Kontakt PARTY EKSPRESSEN

Kontakt PARTY EKSPRESSEN via formularen her, så vil PARTY EKSPRESSEN vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.