Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Party Ekspressen

Prisniveau

Kr. 8.000 - 14.000

Hjemby

Områder

Profil

"PARTY EKSPRESSEN KICKSTARTER ENHVER FEST". Vi et festband fra Aalborg som med glæde leverer musikken til din næste fest, bryllup, fødselsdag, firmafest, julefrokost etc. Vi elsker at spille musik for et dansende publikum, og vi garanterer et brag af en fest! Repetoiret er fuldt med alle de gode hits folk kender, synger med på og danser til. Vi håber vi må underholde dig/jer med livemusik og god stemning til jeres næste arrangement!

Læs mere...

Mere om Party Ekspressen

Vi er et partyband fra Nordjylland, der spiller alle de gode hits - Pop, Disco, 80'er, Rock, Nyt, Gammelt, Dansk og Engelsk. Vi har masser af gode dansenumre og garanterer en fest når vi spiller. Vi er friske og energiske, og elsker at spille musik, og specielt for et dansende publikum i godt humør. Vi har masser af af gode kendte numre folk kender og synger med på. Og vi gør det til en rigtig god pris! Vi medbringer selvfølgelig alt professionelt lyd og lysudstyr. Vi er et 5 mands orkester bestående af sang, guitar, klaver, bas og trommer. Vi håber på at høre fra jer! Party Ekspressen

Videoklip

Anmeldelser ( | af Party Ekspressen: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

meget tilfreds

god musik, får folk ud på danse gulvet

Anmeldt af Anders Olesen d. 9. juni 2019
5
1
5

****

**** Fed musik hele aftenen.
Synes måske at gruppen skulle have startet med at spille noget før, folk var klar til dansegulvet.

Anmeldt af Rita Toldbod d. 12. juni 2018

Kontakt Party Ekspressen

Kontakt Party Ekspressen via formularen her, så vil Party Ekspressen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.