Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

PartyRaketten

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 4x45 min.

Profil

NYE LYDKLIP!!! Hør landets svedigste festband, der altid går hele vejen for at give jer den bedst mulige fest!
PartyRaketten er et partyband bestående af fem unge mænd i midt 20'erne fra Esbjerg, der giver alt for at give jer den bedste fest. Med stor spilleglæde, højt humør og festlig stemning på scenen, sørger PartyRaketten altid for en god aften!

Læs mere...

Mere om PartyRaketten

PartyRaketten består af en flok unge musikere, der elsker at spille op til dans og skabe en god aften for alle! Bandet består primært af konservatoriestuderende fra SDMK i Esbjerg.
 Med PartyRaketten er der garanti for en festlig stemning, og bandets gode humør samt spilleglæde og energi plejer at brede sig i rummet og smitte af på hele festen!
Alle medvirkende i bandet har stor erfaring med at spille musik inden for mange forskellige genrer, hvilket afspejler sig i vores alsidige sætliste der har noget for enhver smag - alt fra Gasolin, Helmig, Lucas Graham og andet dansk musik, til internationale hits og klassikere helt fra 60’erne og til i dag. Så om du er ung eller gammel spiller ingen rolle, PartyRaketten får dig op af stolen og på dansegulvet.

Vi håber at ses til din fest!

Anmeldelser ( | af PartyRaketten: 4,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

4
1
5

Gode numre og god stil

Alt var godt. De var søde og festlige :-) Vi var glade.

Anmeldt af Marie Louise Danielsen d. 25. november 2018
4
1
5

Fed musik til vores bryllup:)

Vi havde en fest lige fra de startede til de sluttede. Samtidig havde de en bred vifte af numre som de kunne fyre af. Desværre havde Nicolai (forsanger) ligget syg ugen op til, så de kunne ikke klare en time mere. Hvilket er fuldt forståeligt. Men kan varmt anbefale Partyraketten hvis man skal have en fed fest.

Anmeldt af Thomas Hviid d. 18. oktober 2018

Kontakt PartyRaketten

Kontakt PartyRaketten via formularen her, så vil PartyRaketten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.