Peter Bjerre

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Peter Bjerre

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

20 min

Profil

Peter Bjerre er en talentfuld komiker, iværksætter og stolt familiefar. Med sin skarpe sans for humor formår han at skabe uforglemmelige øjeblikke på scenen, hvor han leverer sjove jokes om sin egen hverdag. Hans evne til at finde latteren i de små detaljer gør ham til en publikumsfavorit, og hans komiske timing er enestående. Han er en sand inspiration for andre med hans evne til at jonglere mellem sine forskellige roller i livet og stadig bevare sin unikke og morsomme personlighed

stand-up komiker Peter Bjerre:

"Leder du efter underholder til dit næste arrangement? Så behøver du ikke lede længere! Mød Peter Bjerre, vores stand-up komiker, der er klar til at forvandle din begivenhed til et højdepunkt på aften.

Med Peter Bjerres flere års erfaring på scenen. Han har en unik evne til at finde humor i livets små øjeblikke og gøre dem til et show, der vil efterlade dine gæster i tårer af latter.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Peter Bjerre: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Fantastisk oplevelse!

Peter Bjerre underholdte en forsamling på 60 kvinder til Q-aften. Og det gik over al forventning! Alle havde haft en sjov aften. Han fangede publikum og vi vil helt sikkert gerne have ham tilbage en anden gang! I øvrigt en meget behagelig mand at samarbejde med for arrangører!

Anmeldt af Lise Christensen d. 10. november 2023

Kontakt Peter Bjerre

Kontakt Peter Bjerre via formularen her, så vil Peter Bjerre vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.