Peter Bjerre

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Peter Bjerre

Prisniveau

Kr. 1.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min

Profil

Peter Bjerre er en talentfuld komiker, iværksætter og stolt familiefar.
Med sin skarpe sans for humor formår han at skabe uforglemmelige øjeblikke på scenen, hvor han leverer sjove jokes om sin egen hverdag.

Hans evne til at finde latteren i de små detaljer gør ham til en publikumsfavorit, og hans komiske timing er enestående. Han er en sand inspiration for andre med hans evne til at jonglere mellem sine forskellige roller i livet og stadig bevare sin unikke og morsomme personlighed

🎉 Få din lattermuskler i topform med Peter Bjerre! 🎤

Er du klar til en aften fyldt med grin og uforglemmelige øjeblikke? Så er Peter Bjerre den komiker, du har brug for! Med sin skarpe humor og charmerende personlighed bringer Peter Bjerre liv til enhver begivenhed.

Hans unikke evne til at observere hverdagens absurde øjeblikke og omdanne dem til sjove og tankevækkende jokes vil efterlade dig rullende rundt af grin.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Peter Bjerre: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Sjov og nærværende

Rigtig underholdende kunstner, der forstår at få publikum med.
Underholdt til guldbryllup hvor alle gæsterne havde en fantastisk oplevelse.
Er rigtig god til at få alle i salen med uanset alder.
Kan klart anbefales.

Anmeldt af Tina Hallager Nielsen d. 30. december 2023
5
1
5

Fantastisk oplevelse!

Peter Bjerre underholdte en forsamling på 60 kvinder til Q-aften. Og det gik over al forventning! Alle havde haft en sjov aften. Han fangede publikum og vi vil helt sikkert gerne have ham tilbage en anden gang! I øvrigt en meget behagelig mand at samarbejde med for arrangører!

Anmeldt af Lise Christensen d. 10. november 2023

Kontakt Peter Bjerre

Kontakt Peter Bjerre via formularen her, så vil Peter Bjerre vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.