Peter Bjerre - Ordblind

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Peter Bjerre - Ordblind

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

45

Profil

Jeg er hedder Peter Bjerre, og jeg vil gerne inviterer jer til en unik rejse gennem ordblindhed, iværksætteri og stand-up. Oplev, hvordan jeg har forvandlet ordblindhed til en styrke, deler iværksætterindsigter og spreder smil med sjove øjeblikke fra stand-up-verdenen.

"Fra Ordblind til Iværksætter: En Unik Rejse gennem Stand-up"

Hej alle sammen!

Jeg er hedder Peter Bjerre, og jeg brænder for at dele min inspirerende rejse med jer. hvilket jeg er fortaler for ordblindhed, iværksætteri og stand-up. Ordblindhed har været en udfordring, jeg selv har stået overfor, og jeg har formået at omdanne det til en styrke i både mit personlige og professionelle liv.

Mit foredrag fokuserer på at skabe opmærksomhed om ordblindhed og vise, at det ikke behøver at være en hindring, men snarere en kilde til unikke perspektiver og talenter. Som iværksætter deler jeg mine erfaringer, glæder og udfordringer ved at starte min egen virksomhed for at inspirere andre til at forfølge deres iværksætterdrømme.

Samtidig med at vi udforsker alvoren og skønheden ved ordblindhed og iværksætteri, tager jeg jer med på en sjov rejse ind i stand-up-verdenen. Humor har været en kraftfuld terapi i mit liv, og jeg deler sjove anekdoter og komiske øjeblikke, der har formet min rejse.

Så kom og vær med, når jeg, Peter Bjerre, kombinerer læringsoplevelser med latter i et foredrag, der vil efterlade jer inspirerede og smilende.

Glæder mig til at dele denne spændende rejse med jer!

Venlig hilsen,
Peter Bjerre

Kontakt Peter Bjerre - Ordblind

Kontakt Peter Bjerre - Ordblind via formularen her, så vil Peter Bjerre - Ordblind vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.