Philip Rosendal Music

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Philip Rosendal Music

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

Én enkelt sang og op til 4 timers musik

Profil

PHILIP ROSENDAL MUSIC

// Sanger og Guitarist

Philip Rosendal er en nærværende og stemningssættende sanger og guitarist, som fremfører en række kendte hits og enkle fortolkninger af mindre kendte numre - alt sammen pakket ind i sit eget udtryk. Disse er artister som: The Minds of 99, Kim Larsen, Mads Langer, Ed Sheeran, Thomas Helmig, Noah, Mumford and Sons, Kings of Leon, Ulige Numre, Miley Cirus, The Fray, George Ezra, Jung, Poul Krebs, DAD og mange andre.

Philip er også kendt som frontmanden i trioen Rosendal Under Cover, hvor han har gjort sig bemærket ved sin karakteristiske stemme og sin indlevelse i musikken. Som solist er Philip dog ikke er den typiske spillemand, man ellers finder nede på baren eller cafeen. Her er der skruet en smule ned for "fællessang-barometeret" og en smule op for intimiteten og formidlingen! Sange er historie som skal fortælles!

Med sit alsidige bagkatalog og sans for valg af sange, kan Philip bidrage til enhver lejlighed, hvad end det er en begravelse, konfirmation, bryllup, under middagen, stue koncert, cafeen, pubben, receptionen, firmafest, fødselsdag, havefest, you name it - Philip er altid et godt valg til at sætte et ekstra præg på begivenheden. Det kan både være i form af enkelte sange, eller flere timers underholdning.

Tøv ikke med at kontakte mig for en god pris og en plads i kalenderen!

Jeg glæder mig til at spille for jer!

NB: Der skal evt. påregnes yderligere omkostninger ifbm. transport.

Videoklip


Kontakt Philip Rosendal Music

Kontakt Philip Rosendal Music via formularen her, så vil Philip Rosendal Music vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.