Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Kasper Walther

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter Aftale

Profil

LÆS MINE ANBEFALINGER! Jeg bruger til daglig al min tid på at forbedre mig som musiker. Så til jeres arrangement vil I kunne forvente en ung mand, som brænder for musikken, og som derfor, med behagelige toner, vil gøre sit ypperste for at tilpasse musikken og dermed gøre jeres dag ekstra god!

Læs mere...

Mere om Kasper Walther

Jeg har 7 års erfaring som dinnerpianist, og har derfor spillet til et væld af forskellige arrangementer. Skulle der undervejs opstå et behov for fællessang, kan jeg sagtens akkompagnere hertil.
Til daglig er jeg organist og studerer orgel på konservatoriet. Jeg har derfor utrolig meget erfaring med at akkompagnere til sang.
Har I særlige musiske ønsker eller idéer, er jeg sikker på, vi finder ud af noget!
Jeg er meget let at arbejde sammen med - jeg håber at høre fra jer!
Mit program er meget blandet. Jeg spiller alt fra Disney til Beatles. Klassisk og filmmusik, samt en jazzstandard i ny og næ, vil også kunne høres fra klaveret. Jeg mærker på stemningen og prøver så at spille noget som virker rigtigt. Har I ønsker til melodier, kan det sagtens lade sig gøre.
Jeg spiller ikke til dans, blot til spisningen, men det gør jeg til gengæld skide godt! En eventuel brudevals kan dog godt lade sig gøre.

Kontakt Kasper Walther

Kontakt Kasper Walther via formularen her, så vil Kasper Walther vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.