Piotr and the Imaginary Orchestar

Piotr and the Imaginary Orchestar

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time

Profil

Dansabel cirkus-pop fra verdens sidegader!

Med deres unikke lyd af energisk og højtflyvende cirkus-pop tager Piotr And The Imaginary Orchestar dig med på en gyngende og dansabel færd gennem verdensmusikkens hybridgenrer som ska, gypsie, reggae, balkan, swing, folk og polkabeat. Her smelter kærligheden til lyden af alverdens afkroge sammen med rødderne i vestlig populærmusik og krydres med tankevækkende tekster fra bandets mystiske og magiske tekstunivers.

I et globalt samfund, hvor folk trækker synlige og usynlige grænser mellem hinanden, springer Piotr And The Imaginary Orchestar over mure og grænsebomme og hiver dig ind i en spiral af positive energier, hvor dans og mangfoldighed står øverst på plakaten. De brusende blæsere, fremaddrivende rytmer og ørehængende omkvæd sidder fast i krop og sjæl i lang tid!

Det syv mand store orkester spiller sange på både dansk og engelsk og har spillet koncerter i både Danmark og Tyskland. For nylig er førstesinglen på deres anden EP ”Mantra” udgivet til streaming og mere er på vej fra det festlige ensemble med rødder i Aarhus.

Minder om:
- Von Dü
- Babylove And The Van Dangos
- Analogik

Kontakt Piotr and the Imaginary Orchestar

Kontakt Piotr and the Imaginary Orchestar via formularen her, så vil Piotr and the Imaginary Orchestar vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.