Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

POPBOX

Prisniveau

Kr. 20.000 - 50.000

Hjemby

Områder

Varighed

4x45 min.

Profil

POPBOX er party bandet der når ud til hele festen og får dansegulvet til at svinge. Vi spiller alle de store pop og rock numre fra de mest kendte kunstnere fra ind og udland, med hang til 80´ernes ørehængere.

Så uanset om det er til sportsfesten, byfesten, firmafesten, julefrokosten eller noget helt andet, er POPBOX det helt rigtige valg.

Læs mere...

Mere om POPBOX

POPBOX er 7 mands partybandet der, med musikalsk overskud, underholder det danseglade publikum!
Vi har med omhu udvalgt de allerstørste dansehits fra 60'erne til 90'erne, med hang til 80'ernes ørehængere!

Vores repertoire er stort og blandet m/kunstnere som fx Sanne, Tøsedrengene, Johnny Madsen, Dodo & the Dodos, Rocazino, Abba, Ray de ohh, Søs Fenger, Hanne Boel, AC/DC, Toto, Tv-2, Gnags, Bryan Adams og mange, mange flere.

Bandet er opstået, udelukkende fordi vi alle sammen har et brændende ønske om at spille de fedeste musiknumre og gøre det vi brænder for - at spille og underholde! Vi har oplevet det selv - til fest og på dansegulvet, det magiske øjeblik når alting rykker, det er ubeskriveligt fedt!

Prisen er fra kr. 20.000 for fx 4x45 min. Men ring og lad os tage en snak om netop dit arrangement!

Vi har det der skal til, for at du og dine gæster får en rigtig god oplevelse. Vi fyrer den af, med musik der med garanti er kendt og elsket af de fleste. Der er dansegaranti - I kan ikke sidde stille!

Kontakt POPBOX

Kontakt POPBOX via formularen her, så vil POPBOX vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.