Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

30-60 min

Profil

Mental underholdning med Psykologisk entertainer der laver :voksen trylleri,
mental magi, manipulation og forudsigelser.

Læs mere...

Mere om Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge

Psykologisk
underholdning/mentalunderholdning, der serveres på en elegant og humoristisk måde. Voksen trylleri og mental underholdning - close up eller for hele forsamlingen.
Adam ved HVAD publikum tænker, HVORDAN de tænker og HVORNÅR de gør det !
Stikord modtages gerne.

Blev hyret til Lea Kesslers 30 års fødselsdag og hun skrev på sin blog om showet:

Adam, han kan lave Mental Magi og jeg må bare sige at han fik ALLE med! Han er en lidt alsidig kunstner, i hvert fald ikke noget jeg har set før, og det var virkelig virkelig godt. Hans optræden varede i 30-40 minutter, og han havde alle opslugt gennem hele “showet”. Det var fantastisk godt, og genial underholdning, hvis du spørger mig. Man havde egentlig ikke rigtig lyst til at slippe ham fri, da han var færdig, bare et enkelt lille nummer, ville der næsten endeløst være plads til. 😉

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Fuldstændig fantastisk optræden

Adam var fuldstænding fantastisk i hans optræden for os. Det var sjovt, det var vanvittigt uforklarligt og vigtigst af alt så var det underholdende. Jeg har aldrig oplevet at blive så underholdt, at jeg blev helt opslugt af showet. Næsten alle i publikum blev inddraget og følte sig dermed som en del af showet. Alle var forbløffet over Adams tricks og alle synes det havde været den fedeste underholdning. Tak Adam! Det var genialt!

Anmeldt af Julie Dalby d. 11. november 2019
5
1
5

Helt eminent

Glimt i øjet, dygtig og læste målgruppen rigtig godt.

Anmeldt af Tina d. 23. juni 2019

Kontakt Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge

Kontakt Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge via formularen her, så vil Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.