Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

30-60 min

Profil

Mental underholdning med Psykologisk entertainer der laver :voksen trylleri,
mental magi, manipulation og forudsigelser.

Læs mere...

Mere om Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge

Psykologisk
underholdning/mentalunderholdning, der serveres på en elegant og humoristisk måde. Voksen trylleri og mental underholdning - close up eller for hele forsamlingen.
Adam ved HVAD publikum tænker, HVORDAN de tænker og HVORNÅR de gør det !
Stikord modtages gerne.

Blev hyret til Lea Kesslers 30 års fødselsdag og hun skrev på sin blog om showet:

Adam, han kan lave Mental Magi og jeg må bare sige at han fik ALLE med! Han er en lidt alsidig kunstner, i hvert fald ikke noget jeg har set før, og det var virkelig virkelig godt. Hans optræden varede i 30-40 minutter, og han havde alle opslugt gennem hele “showet”. Det var fantastisk godt, og genial underholdning, hvis du spørger mig. Man havde egentlig ikke rigtig lyst til at slippe ham fri, da han var færdig, bare et enkelt lille nummer, ville der næsten endeløst være plads til. 😉

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

KÆMPE hit!!

Vi skulle holde et lille arrangement på 22 personer på Stenstruplund på Fyn og fandt på Eventzonen Tankelæser Adam Aldridge - og det var et KÆMPE hit!! Kontakt til ham fungerede super fra start til slut - og når han så leverer et ovenud fantastisk, sjovt, hyggeligt, crazy og oveni meget personligt og nærværende show, kan vi kun give topkarakter herfra til hele processen!
Så tak for det!

Anmeldt af Sara d. 13. december 2021
5
1
5

Suveræn Underholdt

Kan varmt anbefale Adam, vi var godt underholdt fra 1. minut. Showet blev lavet på engelsk, til glæde for vores udenlandske kollegaer, og det var meget nemt at forstå for alle :) så skal i underholdes og have lidt at snakke om bagefter så tøv ikke med at booke Adam ;)

Anmeldt af Bjarne Andersen d. 13. december 2021

Kontakt Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge

Kontakt Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge via formularen her, så vil Tankelæser underholdning/Psykologisk underholdning - Adam Aldridge vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.