Putri Dehn

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 dage

Putri Dehn

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Sang siger mere end ord. Sang er min form for kommunikation, og jeg brænder for at give en oplevelse, som kan huskes ligegyldigt hvilket slags arrangement, der ønskes.

Udover at være sanger er jeg også gospelinstruktør. Derfor kan jeg også bookes til at lave gospelworkshops. Jeg har bl.a. lavet workshops for skolebørn, til festivaller og firmaer og er korleder for 3 gospelkor i Københavnsområdet. Kontakt mig gerne for at høre nærmere om disse muligheder.
Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Jeg er uddannet sanger fra Complete Vocal Institute og har sunget i mange år. Jeg er primært gospelsanger, men bevæger mig også hen i country, pop, blues og singer/songwriter genren.
Jeg underviser også i solosang. For mig er stemmen et personligt instrument, som skal udvikles og prøves af. Jeg underviser udfra Cathrine Sadolins Komplet Sangteknik, og sammen med eleven prøver vi at udforske stemmen via teknikken, kreativiteten og sammenspillet mellem musikken og instrumentet.
Jeg har bl.a. medvirket i en række musicals igennem årene, været backingkor for Clemens og Sarah West og medvirket i cd - indspilninger.

Kontakt Putri Dehn

Kontakt Putri Dehn via formularen her, så vil Putri Dehn vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.