Quartet - The traditional Church jazz Quartet

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Quartet - The traditional Church jazz Quartet

Prisniveau

Kr. 8.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 3x45 minutter

Profil

Lad os præsentere dig for QUARTET - en ny og vel-spillende jazzkvartet, med et repertoire specielt sam-mensat til koncerter i landets kirker.

QUARTET består af fire erfarne jazzmusikere fra det jyske, som er klar til at fylde kirkerummet med smukke spirituals, jazz og gospel melodier til en af sæsonens kirkekoncerter.

Musikerne i QUARTET spiller med en akustisk og enkel lyd, der gør at instrumenternes naturlige lyd, får lov at udfolde sig bedst muligt i kirkerummet.

Musikken
En kirkekoncert med QUARTET byder på kendte spiri-tuals, jazz og gospel klassikere, som de fleste kan nynne med på. På repertoiret er blandt andet “Bye and Bye”, “Just a Closer Walk With The”, “When the Saints” og “What a Wonderful World”. Der bliver bliver rig mu-lighed for at synge med på flere af numrene.

Koncerten
Udover en masse god musik, bliver de fleste numre intro-duceret med små historier, og der bliver bliver rig mu-lighed for at synge med på flere af numrene. Koncerten har en varighed på ca. 5 kvarter eller 2 x 40 minutter, alt efter ønske.

Besætning:

TROMBONE
Tage “Shorty” Pedersen
Bor i Varde - og har spillet jazz i mange sammenhænge det meste af livet. Blandt andet med Traditionen Tro - og i dag med The Jazz Catz. Tage spiller også som afløser i forskellige orkestre.

TROMPET, FLYGELHORN OG SANG
Søren Peter Frøsig
Født og opvokset i det vestjyske, og orkesrets yngste mand - og er næsten født med trompeten i hånden. Søren spiller blandt andet med Jazz Buffetten, men også som solist i kirkelige sam-menhænge.

BANJO OG TENORGUITAR
Ulrik Rathschau Nielsen
Ulrik spiller i mange sammenhænge og stil-arter. I jazzsammen-hæng spiller Ulrik banjo og tenorguitar. Pt. spiller han blandt andet med Spicy Oldtimers og Jazzpingvinerne. Han har spillet med en perlerække af jazzbands.

KONTRABAS OG SANG
Niels Oudrup
Født og opvokset i Fredericia og omegn, hvor han som 12 årig startede med at spille. Ellington og Basie var inspirationskilden. Niels har blandt andre spillet med Finn Zieg-ler. Niels spiller også sax og trommer.

Kontakt Quartet - The traditional Church jazz Quartet

Kontakt Quartet - The traditional Church jazz Quartet via formularen her, så vil Quartet - The traditional Church jazz Quartet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.