Rejser, kunst og kultur i Nordjylland

Casper Nellemann

Mit navn er Casper Nellemann og jeg har de sidste tyve år spillet sækkepibe. Gennem alle årene har jeg interesseret mig for Skotland, og jeg har de...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Henrik Jeppesen

Henrik Jeppesen besøgte alle lande i verden inden han fyldte 28 år. Efter mere end 2.500 rejsedage og mange vilde oplevelser, som f.eks. at være tu...

Hjemby
Thisted
Vis kunstnerprofil

Rasmus fra Singleliv

Kendt fra bl.a. realityprogrammet Singleliv på Kanal4.

Se de helt nye afsnit med Rasmus som kommer til efteråret 2012 på Kanal 4.

Rasmus vil ...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Herbert Fischer

Født på den forkerte side af grænsen

En opvækst syd og nord for grænsen mellem Tyskland og Danmark i halvtredserne. En opvækst præget af påvirkn...

Hjemby
Løgstør
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idéen bag portalen er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således at personer, på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for inden en fest eller event at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...